MarktPlaza

Volvo V40 - 1.8 Dynamic Sports Edition Automaat

590x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

GVW: 1.295 kg
Acceleratie (0-100): 11,5 s
Topsnelheid: 205 km/u
Interieurkleur: Beige
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- bumpers en spiegels in car.kleur
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elek. schuif kandeldak
- Lichtmetalen velgen 16"
- lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Open dak
Luxe Volvo V40 1.8 Dynamic Sports Edition van bouwjaar 2003. Voorzien van vele mooie extra's waaronder: Automatische Airco, Sportvelgen, Vol lederen bekleding, Elektrische Schuifkanteldak enz.
Distributieriem incl. spanrollen en waterpomp vervangen bij 81.687KM. Rijklaar op Nederlands kenteken en voorzien van een APK 13-08-2020!
Ideale auto voor de ondernemer die gebruik wil maken van de youngtimer regeling!
Volop rijcomfort, ruimte voor het hele gezin, maar ook een strak design en talloze veiligheidsvoorzieningen. Deze Volvo V40 is een typisch Zweedse auto. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een automatische transmissie. Het met leer beklede interieur geeft deze auto een gedistingeerde uitstraling. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, metallic lak, bumpers en spiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is.
Zoals u mag verwachten van deze Volvo V40 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt.
We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Volvo. Belt u ons snel?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare autos. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 autos op voorraad!