MarktPlaza

Volvo S60 - 1.6 T3 Nederlandse Auto met NAP

592x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/60 R16
GVW: 2.020 kg
Afmetingen (LxBxH): 464 x 187 x 148 cm
Wielbasis: 278 cm
Acceleratie (0-100): 9,4 s
Topsnelheid: 205 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,5 l/100km (1 op 18,2)
Brandstofverbruik in de stad: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
CO2 uitstoot: 129 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (zonder meerprijs): Afleverpakket (1): 6 Maanden Bovag garantie indien aankoopprijs hoger is dan € 4.500.-Apk minimaal een jaar.Beurt conform opgave fabriek en kilometerstand.Professioneel reinigen binnen en buitenzijde.Tenaamstelling van voertuig.Vrijwaren van inruil.u bent bij ons een klant en geen klantnummer.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Accident Avoidance System
- Achterbank in twee delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Audio-installatie
- Bandenspanningscontrolesysteem
- BOVAG-garantie 6 maanden
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealer onderhouden
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- isofix
- Metallic lak
- NATIONALE AUTO PAS
- Start/stop systeem
Alle technologie in de Volvo S60 is er op gericht om uw rit veilig en gemakkelijk te laten verlopen. De aandrijving van deze Volvo wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. De automatische ruitenwissers schakelen zichzelf automatisch in en uit en houden de voorruit schoon. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze Volvo is voorzien van boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Deze Volvo biedt u niet alleen comfort en rijplezier, maar ook veiligheid. Actieve veiligheidssystemen houden voor u de weg in de gaten en reageren op onvoorziene situaties voordat u dat kunt. In druk verkeer en onoverzichtelijke situaties helpt het accident avoidance system mee om een aanrijding te vermijden. Wegrijden op een helling is kinderspel met hill hold control. Deze functie houdt de handrem automatisch vast op een steile ondergrond. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren. Deze Volvo S60 komt uit 2015, werd geleverd van 13-05-2013 tot 19-04-2015 en kostte toen € 31,490.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2015 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 110 kW (150 PK) en een cilinderinhoud van 1596 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 205 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 9.4 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 5.50 liter per 100 km en hij weegt 1382 kg. De wegenbelasting bedraagt € 181.- per kwartaal.Bel voor beschikbaarheid, informatie of een proefrit met één van onze dealer-inruil occasions naar 076-5651337 / 0653182118
Aan de samenstelling van onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter aan deze advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.
Al onze prijzen zijn rijdklaarprijzen, inclusief alle service: occasions worden geleverd inclusief beurt, BOVAG-garantie (vanaf € 4.500,= conform BOVAG-bepaling) en een nieuwe APK. Alle inruil is mogelijk!
Klant tevredenheid cijfer ruim een 9 !!!,
Kijk naar de reacties van onze klanten op onze home pagina over de tevredenheid bij Autobedrijf Oprins BV.
Wij kopen ook auto's in, informeer vrijblijvend!
De beste optie voor inruil is; dat u een bezoek brengt aan
onze showroom om de juiste prijsindicatie vast te stellen.
Is dit niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met
daarin een zo goed mogelijke omschrijving van uw motor of
auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.