MarktPlaza

Ford C-Max - 1.8-16V Limited Nederlandse Auto met NAP en Navigatie

643x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/50 R17
GVW: 1.910 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 202 x 160 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,1 l/100km (1 op 14,1)
Brandstofverbruik in de stad: 9,6 l/100km (1 op 10,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 169 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (1): 6 Maanden Bovag garantie indien aankoopprijs hoger is dan € 4.500.-Apk minimaal een jaar.Beurt conform opgave fabriek en kilometerstand.Professioneel reinigen binnen en buitenzijde.Tenaamstelling van voertuig.Vrijwaren van inruil.u bent bij ons een klant en geen klantnummer.
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Aux aansluiting
- BOVAG-garantie 6 maanden
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dealer onderhouden
- Dimlichten automatisch
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- isofix
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- NATIONALE AUTO PAS
- Parkeersensor voor en achter
- Reservewiel
- Trekhaak vast
- Verwarmde voorruit
Met een auto als deze Ford C-Max komt u absoluut goed voor de dag. De aandrijving van deze Ford wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. In deze Ford profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, lendesteun, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Ford is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren voor en achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Ford C-Max is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
Heeft u interesse in deze mooie Ford? Bel ons dan of mail ons, om een afspraak te maken. Deze Ford C-Max komt uit 2010, werd geleverd van 01-08-2009 tot 31-10-2010 en kostte toen € 25,135.-. Deze originele Nederlandse personenauto staat sinds 2010 op kenteken, is voorzien van een benzine motor, heeft een maximum vermogen van 92 kW (125 PK) en een cilinderinhoud van 1798 cc.
De personenauto heeft een topsnelheid van 195 km per uur en bereikt vanuit stilstand de 100 km/u in 10.8 seconden. Het verbruik van deze personenauto is gemiddeld 7.10 liter per 100 km en hij weegt 1275 kg. De wegenbelasting bedraagt € 159.- per kwartaal.Bel voor beschikbaarheid, informatie of een proefrit met één van onze dealer-inruil occasions naar 076-5651337 / 0653182118
Aan de samenstelling van onze advertenties is de grootst mogelijke zorg besteed, echter aan deze advertenties kunnen geen rechten worden ontleend.
Al onze prijzen zijn rijdklaarprijzen, inclusief alle service: occasions worden geleverd inclusief beurt, BOVAG-garantie (vanaf € 4.500,= conform BOVAG-bepaling) en een nieuwe APK. Alle inruil is mogelijk!
Klant tevredenheid cijfer ruim een 9 !!!,
Kijk naar de reacties van onze klanten op onze home pagina over de tevredenheid bij Autobedrijf Oprins BV.
Wij kopen ook auto's in, informeer vrijblijvend!
De beste optie voor inruil is; dat u een bezoek brengt aan
onze showroom om de juiste prijsindicatie vast te stellen.
Is dit niet mogelijk dan graag een uitgebreide email met
daarin een zo goed mogelijke omschrijving van uw motor of
auto, met mogelijke foto's en prijsindicatie.