MarktPlaza

Volvo S40 - 2.5 T5 Exclusive incl BTW + 6 maand garantie

679x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 215/45 R18
GVW: 1.930 kg
Afmetingen (LxBxH): 447 x 177 x 145 cm
Wielbasis: 264 cm
Acceleratie (0-100): 6,8 s
Topsnelheid: 240 km/u
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Houtafwerking interieur
- Isofix bevestiging voor kinderzitjes
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 18 inch
- Metallic lak
- Voorstoelen verwarmd
- Wis-/was installatie voor koplampen
Blitskikker! Een andere omschrijving kan bijna niet aan deze Volvo S40 T5 gekoppeld worden. Zeer mooie Volvo S40 T5, slechts 140dkm, afkomstig uit Zwitserland, en in Safari green metallic met het fabrieksaf Sportline sportpakket een ouderwetse 'nekkendraaier'. De wolf is ook volledig uit de kast met rondom dorpelskirts en spoilers, sportonderstel en 18 inch Volvo lichtmetaal velgen. Van binnen zeer mooi, niet in gerookt. De S40 T5 is afkomstig van een dame, aantoonbaar met het voormalige Zwitserse kentekenbewijs. Alle beurten zijn bij de Zwitserse Volvo dealer uitgevoerd, aantoonbaar met alle stempels in het onderhoudsboekje van 2005 tot en met 2019. De Volvo S40 is voorzien van alle denkbare opties, te weten elektrisch bedienbaar glazen schuif-/kanteldak, xenon verlichting, pdc achter, leder bekleding, elektrische stoelverstelling met geheugen, stoelverwarming, high performance audio, cruise control, climate control, regensensor, elektrische inklapbare spiegels en het complete Sportline-pakket.
De S40 is een compacte Volvo met perfect weggedrag dankzij het beproefde Ford onderstel, fraaie afwerking met de 'zwevende' middenconsole, en deze T5 beschikt over de krachtige 5 cilinder benzinemotor met turbo, goed voor 220 pk èn een mooie roffel, gekoppeld aan de sportieve 6-bak. Dat alles bij een redelijk brandstofverbruik. De 5 cilinder Volvo motor is ook zeer geschikt voor de LPG-G3.
Deze Volvo youngtimer is van april 2005 en kan op de zaak gereden worden in de interessante youngtimer-regeling. De regeling houdt in dat de autokosten voor rekening van de zaak komen in ruil van een bijtelling van 35% over de dagwaarde van de minimaal 15 jaar oude auto. Dit komt neer op een netto bijtelling van slechts 50 euro per maand! Fiscaal taxatierapport aanwezig.
De getoonde prijs is inclusief 21% BTW en All-in; er komen geen verdere afleverkosten bij. De gemaakte afleverkosten kunnen, indien gewenst, gescheiden in rekening gebracht worden, in mindering op de getoonde vraagprijs. Wij kunnen voor u onder andere een nieuwe LPG-G3 installatie monteren en/of een trekhaak monteren. Tevens kunnen wij bemiddelen in financial of operational Youngtimer Lease. Inruil en thuisbezorging mogelijk.
Er zijn geen bijkomende kosten. Als u deze Volvo koopt krijgt u hem mee inclusief nieuw NL kenteken met luxe platen, afleverinspectie, nieuwe APK, gepoetst, tenaamstelling en 6 maand garantie.
Auto Eminent, Koematen 44, 8331 TK, Steenwijk. Telefoon 0521 - 346 642 of 06 - 1730 7675.
Wij beschikken over een eigen werkplaats en een grote, goed verlichte en verwarmde showroom.
Bezichtiging van auto's op afspraak. Inruil mogelijk.