MarktPlaza

Mercedes-Benz Viano - 2.2 CDI Trend DC 6 persoons airco cruise pdc

711x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
GVW: 2.770 kg
Wielbasis: 320 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 121 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterklep
- Airbag passagier
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Halogeen mistlampen
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- Stuur verstelbaar
- Trekhaak met afneembare kogel
- Zijschuifdeur rechts
Praktische Mercedes-Benz Vito 115 CDI op grijs kenteken van 2004, met dubbele cabine met 6 zitplaatsen, dubbele schuifdeur, achterdeuren, en, in vergelijking met andere bestelbussen uit dit segment, een prettige, wat lagere instap. Dit exemplaar is afkomstig van de eerste eigenaar, en heeft nog slechts 119dkm gelopen, aantoonbaar met de Nationale Autopas.
Deze Meredes-Benz Vito 115 CDI op grijs kenteken is uitgevoerd met officiële dubbelcabine die plaats biedt aan in totaal 6 personen, alle 6 zittingen met veiligheidsgordels en hoofdsteunen, een 150 4 cilinder commonrail turbodiesel met handgeschakelde 6 bak, en veel opties; airconditioning, cruise control, parkeersensoren v/a, elektrisch schuifdak, elektrische ramen, elektrische spiegels en centrale portievergrendeling met afstandsbediening, getint glas, extra vloerverwarming voor de achterpassagiers, hoogteverstelling bestuurdersstoel, metallic lak, alles in de kleur, knipperlichten in de buitenspiegels, 17 inch lichtmetaal velgen, trekhaak.
Voor een bedrijfszekere aflevering hebben wij de Vito volledig nagekeken en diverse reparaties uitgevoerd, waaronder een grote beurt met alle vloeistoffen en filters, nieuwe schokbrekers, nieuwe banden, aircoservice, nieuwe APK, en een aantal overige reparaties zoals montage van een nieuwe achterruitwissermotor.
De getoonde prijs is exclusief 21% BTW en All-in; er komen geen verdere afleverkosten bij. De gemaakte afleverkosten kunnen, indien gewenst, gescheiden in rekening gebracht worden, in mindering op de getoonde vraagprijs. Inruil en thuisbezorging mogelijk.
Deze Mercedes is van 2004 en kan op de zaak gereden worden in de voordelige youngtimer-regeling. De regeling houdt in dat de autokosten voor rekening van de zaak komen in ruil van een bijtelling van 35% over de dagwaarde van de minimaal 15 jaar oude auto. Dit komt neer op een netto bijtelling van 65 euro per maand. Fiscaal taxatierapport aanwezig.
Als u deze Mercedes koopt krijgt u hem mee afleverinspectie, nieuwe APK, gepoetst, tenaamstelling en 6 maand garantie.
Auto Eminent, Koematen 44, 8331 TK, Steenwijk. Telefoon 0521 - 346 642 of 06 - 1730 7675.
Wij beschikken over een eigen werkplaats en een grote, goed verlichte en verwarmde showroom.
Bezichtiging van auto's op afspraak. Inruil mogelijk.