MarktPlaza

Volvo S40 - 2.4 Momentum 87.000KM

578x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.366 kg
Acceleratie (0-100): 10,6 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Beige
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Parkeersensor achter
- Stuur verstelbaar
Volvo S40 2.4 Momentum van bouwjaar 2006. Deze Volvo is afkomstig van de tweede (Belgische) . Naast de echte 5 cilinder Volvo motor die gekoppeld is aan een soepele automaat is deze S40 voorzien van vele mooie extra's.
Wij leveren deze Volvo rijklaar op Nederlands kenteken en met een nieuwe APK.
Volop rijcomfort, ruimte voor het hele gezin, maar ook een strak design en talloze veiligheidsvoorzieningen. Deze Volvo S40 is een typisch Zweedse auto. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Parkeersensoren helpen u tijdens het in- en uitparkeren. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Zo kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare auto's van alle merken, daarnaast een ruim aanbod interessante youngtimers voor de zakelijke rijder. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 auto's op voorraad!