MarktPlaza

Volvo 780 - 2.8i V6 Aut4 Coupe Bertone I Clima I Cruise I Audio

348x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Automakelaar Jolink is vaak met klanten onderweg ivm aan en verkoop begeleidingen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om teleurstellingen te voorkomen, werkt Automakelaar Jolink uitsluitend op afspraak.
Bent u op zoek naar een bijzondere klassieker? Wat dacht u van deze Volvo 780 Coupe, ontworpen en geassembleerd door Bertone. De 780 werd geproduceerd van 1985 tot 1990, wereldwijd zijn er slechts 8.500 verkocht.
Dit fraaie exemplaar is in 1987 nieuw geleverd aan de 1e eigenaar in Zwitserland, welke hem zo'n 20 jaar in bezit heeft gehad. In 2006 is de Volvo naar Nederland gekomen en heeft sindsdien 1 Nederlandse eigenaar gehad. Een mooie historie, compleet gedocumenteerd
De auto verkeert technisch in zeer goede staat. Ook cosmetisch is het een bovengemiddeld mooie auto. Uiteraard zijn er wel gebruikssporen, passend bij de leeftijd van de auto.
De 780 mag zich ruimschoots Youngtimer noemen, waardoor de auto fiscaal interessant is voor de zakelijke rijder (lage bijtelling). Hij nadert zelfs zijn Oldtimer status, waardoor hij ook in aanmerking komt voor de overgangsregeling voor de MRB (kwart tarief wegenbelasting)
De auto is van alle gemakken voorzien, waardoor hij zeer geschikt is voor het dagelijkse verkeer....Wat dacht u van climate control, cruise control, lederen bekleding met stoelverwarming, audio met graficequaliser en versterker, etc....
Deze auto wordt u aangeboden door Automakelaar Jolink, professioneel getaxeerd en aangeboden met de juiste prijskwaliteit verhouding. Inruil, financiering en onderhoudsbeurt mogelijk. Geen kosten rijklaar maken.
Automakelaar Jolink; onafhankelijk advies en persoonlijke begeleiding bij aanschaf of verkoop van uw auto. Meer info: www.automakelaarjolink.nl