MarktPlaza

Mazda CX-5 - 2.2D Skylease+ I NL-Auto I 2e eig I Navi I Xenon

627x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Automakelaar Jolink is vaak met klanten onderweg ivm aan en verkoop begeleidingen. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn en om teleurstellingen te voorkomen, werkt Automakelaar Jolink uitsluitend op afspraak.
Bent u op zoek naar een zuinige, maar toch beresterke SUV? Wat dacht u van deze origineel Nederlands geleverde en goed onderhouden Mazda CX5
De 2.2 SkyActiv diesel motor levert een vermogen van 150 pk met een koppel van 380 Nm. Hiermee mag hij een aanhangwagen trekken van max. 2.000 kg. Een ideale trekker voor uw caravan of trailer....(Trekhaak tegen meerprijs).
Op onderhoud is ook niet bezuinigd. De CX5 is grotendeels dealer onderhouden en heeft onlangs nog nieuwe remmerij en 2 nieuwe banden gekregen (AllSeason). De terugroepactie zoals vermeld bij RDW en Carfax is inmiddels uitgevoerd bij de dealer.
Reden van verkoop is de komst van een elektrische leaseauto.
Deze auto wordt u aangeboden door Automakelaar Jolink, professioneel getaxeerd en aangeboden met de juiste prijskwaliteit verhouding. Inruil, financiering en onderhoudsbeurt mogelijk. 6 maanden garantie v.a. € 275, (AutoTrust, bij uw eigen dealer).
Geen kosten rijklaar maken. Inclusief NAP certificaat.
Automakelaar Jolink; onafhankelijk advies en persoonlijke begeleiding bij aanschaf of verkoop van uw auto. Meer info: www.automakelaarjolink.nl