MarktPlaza

Volkswagen Up! - (1) GP move up BMT 4-deurs 1.0 44 kW / 60 pk Hatchback 5 versn. Hand

183x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2020
Interieurkleur: Kb,antrciet
Referentienummer: 638801
## Aanvullende opties en accessoires
- antrciet
- Dark silver
- Kb
- M20 Modeljaar 2020
- NEA Uiterste 1b datum 31-8-2019
- PH1 Climatic
- QV3 Digitale radio-ontvangst
- W04 Executive pakket
Prijs is inclusief kosten rijklaar maken, een afleverpakket met o.a. gevarendriehoek, mattenset en reservelampenset en in totaal met 4 jaar fabrieksgarantie tot een maximum van 100.000 kilometer! Muntstad is de officiële Volkswagen dealer voor de regio Utrecht, met vestigingen in Zeist en De Meern. Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij zijn telefonisch te bereiken op 030-2969000. Kijk voor ons volledige aanbod voorraad op onze website: www.muntstad.nl . Wilt u een scherpe offerte of leaseofferte voor bovenstaande auto dan kunt u contact op nemen met ons of vraag uw offerte aan per mail via info@muntstad.nl.
Muntstad Volkswagen. Uw officiële Volkswagen-dealer. Kijk voor al onze occasions op www.muntstad.nl/occasions. De genoemde verkoopprijs is inclusief BTW, BPM en kosten rijklaarmaken.
Met onze Muntstad Garantiepakketten bent u ervan verzekerd dat uw occasion in de juiste staat afgeleverd wordt. Het Standaard Pakket omvat alles wat u bij uw nieuwste aankoop verwacht, zoals een APK keuring van minimaal 6 maanden, een gepoetste bolide en 6 maanden BOVAG garantie. Op zoek naar meer zekerheid? Dan biedt het Plus Pakket uitkomst met extra veel voordelen. Zo weet u zeker dat uw auto minimaal 6 maanden en 10.000 km onderhoudsvrij blijft, heeft u één jaar garantie en is de auto minimaal één jaar APK gekeurd.