MarktPlaza

Volkswagen Up! - (2) GP move up BMT 4-deurs 1.0 44 kW / 60 pk Hatchback 5 versn. Hand

442x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2020
Interieurkleur: Kb,'fusion' antraciet
Referentienummer: 686664
= Aanvullende opties en accessoires =
- 'fusion' antraciet
- Kb
- PH5 Climatronic
- PLA Licht & zicht pakket
- PRA Reservewiel 14" staal ruimteb.
- PSA Driver assistance pack
- PU2 Klein lederpakket
- Pure white
- QV3 Digitale radio-ontvangst(dab+)
Prijs is inclusief kosten rijklaar maken, een afleverpakket met o.a. gevarendriehoek, mattenset en reservelampenset en in totaal met 4 jaar fabrieksgarantie tot een maximum van 100.000 kilometer! er is € 1000,- inruilpremie van toepassing op dit model. Muntstad is de officiële Volkswagen dealer voor de regio Utrecht, met vestigingen in Zeist en De Meern. Voor meer informatie over deze auto kunt u contact opnemen met onze verkoopafdeling. Wij zijn telefonisch te bereiken op 030-2020590. Kijk voor ons volledige aanbod voorraad op onze website: www.muntstad.nl . Wilt u een scherpe offerte of leaseofferte voor bovenstaande auto dan kunt u contact op nemen met ons of vraag uw offerte aan per mail via info@muntstad.nl.
Muntstad Volkswagen. Uw officiële Volkswagen-dealer. Kijk voor al onze occasions op www.muntstad.nl/occasions. De genoemde verkoopprijs is inclusief BTW, BPM en kosten rijklaarmaken.
Met onze Muntstad Garantiepakketten bent u ervan verzekerd dat uw occasion in de juiste staat afgeleverd wordt. Het Standaard Pakket omvat alles wat u bij uw nieuwste aankoop verwacht, zoals een APK keuring van minimaal 6 maanden, een gepoetste bolide en 6 maanden BOVAG garantie. Op zoek naar meer zekerheid? Dan biedt het Plus Pakket uitkomst met extra veel voordelen. Zo weet u zeker dat uw auto minimaal 6 maanden en 10.000 km onderhoudsvrij blijft, heeft u één jaar garantie en is de auto minimaal één jaar APK gekeurd.