MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0TSI/60pk R-Line · Airco · DAB+ ontvangst · Stuurwiel multifunctioneel

454x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
Wielbasis: 240 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 16,2 s
Topsnelheid: 149 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Referentienummer: 686907
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- R-Line Exterieur
- Reservewiel
- Rijstrooksensor
- Sportonderstel
- Stuurwiel multifunctioneel
Een Duitse auto biedt altijd iets meer: betere rijeigenschappen, meer comfort, meer bouwkwaliteit. We hebben het hier over een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en led-dagrijverlichting.
Deze Volkswagen is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem met dab-ontvangst te bedienen. En natuurlijk is er ook gedacht aan airconditioning. Om de veiligheid onderweg te verhogen, heeft deze Volkswagen zowel een automatisch inschakelbare verlichting als een regensensor aan boord, zodat hij zelf de verlichting en de ruitenwissers kan inschakelen. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Het rijden met deze Volkswagen wordt nog meer ontspannen dankzij de innovatieve technieken die onderweg over uw veiligheid waken. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Dit is een nieuwe auto die dus wordt geleverd met volledige fabrieksgarantie. Bent u geïnteresseerd? Bel of mail ons, dan maken we op korte termijn een afspraak met u.
Kijk op mdekoningprivatelease.nl naar onze scherpe leasetarieven. *Het privé lease tarief is een vanaf prijs en op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.
Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden via 088-2013410 / info@mdekoning.nl. Of plan direct een proefrit op mdekoning.nl/volkswagenproefrit . Referentienummer: 686907
LET OP: prijzen zijn inclusief BTW, BPM, kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage, leges en fabrieksgarantie! *Getoonde afbeelding kan afwijken van aangeboden model.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.