MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0TSI/60pk beats · LED dagrijverlichting · DAB ontvanger · Lederen stuurwiel

437x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
Wielbasis: 240 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 16,2 s
Topsnelheid: 149 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Referentienummer: 686943
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Stuurwiel multifunctioneel
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- Fabrieksgarantie
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Rijstrooksensor
Ook compacte auto’s kunnen volop ruimte en comfort bieden, dat bewijst deze Volkswagen Up!. Het gaat hier om een nieuwe auto, die uit voorraad leverbaar is. Hebt u een vlotte rijstijl? Dan is deze Volkswagen met zijn zuinige maar pittige motor geknipt voor u. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 15 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor en led-dagrijverlichting.
Onderweg kunt u veilig genieten van het premium audiosysteem met dab-radio. Want in deze Volkswagen bedient u het vanaf het stuurwiel. airconditioning koelt het interieur zodat u altijd ontspannen op uw bestemming aankomt. Ook is de Volkswagen uitgerust met: lederen versnellingspook, lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Elektronische veiligheidsvoorzieningen helpen u onderweg om de situatie op de weg te beoordelen. Deze systemen waarschuwen u als er een riskante situatie ontstaat, en kunnen in bepaalde gevallen ook zelf ingrijpen. Wanneer u onbedoeld buiten uw rijstrook terechtkomt, geeft lane assist een waarschuwingssignaal. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Als u wilt, kunt u al snel rijden met uw nieuwe Up!. Onze verkoopadviseurs staan klaar om u de auto te laten zien. Dan leggen ze u meteen uit welke financieringsvormen we erbij kunnen aanbieden. Tot ziens in onze showroom!
Kijk op mdekoningprivatelease.nl naar onze scherpe leasetarieven. *Het privé lease tarief is een vanaf prijs en op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar.
Vraag onze verkoopadviseurs naar de mogelijkheden via 088-2013410 / info@mdekoning.nl. Of plan direct een proefrit op mdekoning.nl/volkswagenproefrit . Referentienummer: 686943
LET OP: prijzen zijn inclusief BTW, BPM, kosten rijklaar maken, recyclingbijdrage, leges en fabrieksgarantie! *Getoonde afbeelding kan afwijken van aangeboden model.
Klanttevredenheid en mobiliteit zijn sleutelwoorden binnen de bedrijven die deel uitmaken van M. de Koning. Met de merken Volkswagen, Audi en VW Bedrijfswagens bieden we onze klanten een optimale mix voor deelname aan het verkeer van alledag. Leasing, verhuur en schadeherstel maken ons aanbod compleet. Ons bedrijf is in 1964 opgericht en bestaat uit 4 verkoop- en servicevestigingen in Krimpen ad IJssel, Capelle ad IJssel en Rotterdam. Wij doen er alles aan om de informatie zo compleet en juist mogelijk te houden, echter kunnen hieraan geen rechten worden ontleend.