MarktPlaza

Volkswagen Transporter Kombi - 2.4 D 292 syncro 4x4

687x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Volkswagen Transporter Kombi 2.4 D 292 syncro 4x4
Met deze legergroene Orginele Multivan Bus camper weet je zeker dat je in een unieke camper rijdt. De Transporter is door ons uit Duitsland geïmporteerd en omgebouwd en gekeurd naar een kampeerauto en heeft dus een gunstig belasting tarief. Ook uniek aan deze camper! Hij heeft maar liefst 6 zitplaatsen die het ook bijzonder gunstig maken voor dagelijks gebruik. 
De carrosserie is geheel nagekeken en in het geheel in olijf groen NATO kleur gespoten incl. instappen.
De kampeerauto is voorzien van allerlei kampeergemakken zoals een dakluik, wastafeltje, kookgelegenheid, stroomaansluiting aan de buitenzijde van de Transporter, opbergruimte die ook van binnenuit bereikbaar is, extra verlichting in het plafond, e.d. Voor de koudere dagen of koudere bestemmingen is ook een standkachel aanwezig.
Daarnaast zijn er extra als een trekhaak, imperiaal, opvallende ledverlichting, fietsendrager voor 4 fietsen en een Dare to be different outdoor daktent met ondertent voor extra slaapplaatsen of slaapgemak (instructievideo https://www.youtube.com/watch?v=LaK2D4gtn-I).
De Transporter is goed onderhouden en technisch goed in orde.
Garanties:
Elke auto wordt aangeboden voor een zogenoemde netto meeneemprijs. U bepaalt zelf uw garantie- en afleveringscondities. We hanteren 3 verschillende afleverpakketten: Basis €195,-, Plus €495,- of Premium €795,-. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website (www.docars.nl/afleverpakketten).
Bedrijfsinformatie
Op zoek naar een nieuwe occasion? Autobedrijf Docars staat voor u klaar. Wij bieden u goed onderhouden auto's die we controleren in onze eigen werkplaats. Wilt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe occasion? Wij zijn RDW gecertificeerd om auto's direct op uw naam te kunnen zetten.
We zijn aangesloten bij de BOVAG waarbij we door de klanten zijn uitgeroepen tot halve finalist van de autobedrijf van het jaar verkiezing 2017/2018.
Heeft u een auto om in te ruilen of wilt u een financiering/private lease? Wij vernemen het graag.
Kijk voor meer informatie op: www.docars.nl
Docars
Provincialeweg 194
4909AN Oosteind
0162499400
info@docars.nl
www.docars.nl/occasions