MarktPlaza

Volkswagen Transporter - 2.0 TDI Comfortline - 180pk

68x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Volkswagen Transporter 2.0 TDI Comfortline - 180pk!
Deze nette Transporter is van de eerste eigenaar en voorzien van mooie opties. De Transporter is voorzien van dubbele cabine met schuifdeuren links en rechts. Zijn nette en luxe uitstraling heeft hij o.a. te danken aan de originele 18 inch velgen, bumpers in de kleur van de carrosserie en Koplampen met Xenon verlichting en Led dag rijverlichting.
Verder zijn er nog diverse andere opties aanwezig; Airco, Origineel schuif kanteldak, een originele VW navigatie systeem (met onder andere Bluetooth carkit, USB/SD/AUX aansluitingen), regen/licht sensor, Bochtverlichting, mistlichten voor, ABS/ESP, Lederen multifunctioneel stuurwiel, Banden spanning sensoren, Elektrisch verstelbare en wegklapbare verwarmde buitenspiegels, Automatisch dimmende binnenspiegel, Deuren aan de achterzijde met ruitenwissers, Trekhaak met 13-polige aansluiting voor de aanhanger, PDC sensoren voor en achter met weergave op het navigatie scherm, Airbags (bijrijder uitschakelbaar).
De Luxe Comfortline uitrusting is rijk gevuld met onder meer Comfort stoelen met armleuningen, tapijt en luxe afwerking in de cabine. Om het af te maken de krachtige 132 KW motor met dubbele Turbo en de 7-traps DSG automaat voor de ware rijbeleving. Het comfort van deze Transporter doet niet onder voor het gemiddelde A-segment personenauto maar gaat er zelfs voorbij!
Garanties: De auto heeft een NAP melding: dat wil zeggen dat aangenomen kan worden dat de kilometerstand overeenkomt met de werkelijk gereden kilometers.
Elke auto wordt aangeboden voor een zogenoemde netto meeneemprijs. U bepaalt zelf uw garantie- en afleveringscondities. We hanteren 3 verschillende afleverpakketten: Basis €195,-, Plus €495,- of Premium €795,-. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website (www.docars.nl/afleverpakketten).
Bedrijfsinformatie
Op zoek naar een nieuwe occasion? Autobedrijf Docars staat voor u klaar. Wij bieden u goed onderhouden auto's die we controleren in onze eigen werkplaats. Wilt u zo snel mogelijk genieten van uw nieuwe occasion? Wij zijn RDW gecertificeerd om auto's direct op uw naam te kunnen zetten.
We zijn aangesloten bij de BOVAG waarbij we door de klanten zijn uitgeroepen tot halve finalist van de autobedrijf van het jaar verkiezing 2017/2018.
Heeft u een auto om in te ruilen of wilt u een financiering/private lease? Wij vernemen het graag.
Kijk voor meer informatie op: www.docars.nl
Docars
Provincialeweg 194
4909AN Oosteind
0162499400
info@docars.nl
www.docars.nl/occasions