MarktPlaza

Volkswagen Transporter - 1.9 TDI 340 MHD AIRCO / AUDIO / ELEKTR. PAKKET/ EX BTW

548x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jun 2006 - dec 2009
Modelcode: T5
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 200 Nm
GVW: 2.800 kg
Wielbasis: 340 cm
Tankinhoud: 80 liter
Bekleding: Stof
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 104 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterklep met ruit
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Elektronisch Sper Differentieel
- Stuur verstelbaar
- Trend-pakket 1
- Zijschuifdeur rechts
Ontdek de vele kwaliteiten van de Volkswagen Transporter. Met zijn tijdloze design, zijn krachtige motor en zijn vele veiligheidssystemen laat deze auto u versteld staan. U wordt in deze auto ook getrakteerd op warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Heeft u interesse? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, dan kunnen we deze Volkswagen voor een proefrit reserveren.
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.