MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.0 BlueMotion Edition AIRCO / NAVI / PDC / LMV / AUDIO

136x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2016 - nov 2017
Modelcode: 6C
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 160 Nm
GVW: 1.560 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 168 x 146 cm
Wielbasis: 247 cm
Tankinhoud: 45 liter
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 191 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik in de stad: 5,1 l/100km (1 op 19,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
CO2 uitstoot: 94 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DAB ontvanger
- Dakspoiler
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive Plus-pakket
- Extra getint glas
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- mistlampen voor adaptief
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Polo. Het is een dealeronderhouden auto uit 2015, er staat 85764 kilometer op de teller. Met zijn pittige benzinemotor stuurt u deze auto gemakkelijk en vlot door het verkeer. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem met dab-radio en het navigatiesysteem. Want in deze Volkswagen bedient u ze vanaf het stuurwiel. Deze auto heeft airconditioning aan boord. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Met ingeschakelde cruise control zit u ontspannen achter het stuur. De uitrusting van deze Volkswagen is met multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Volkswagen Polo. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze dealeronderhouden Volkswagen Polo heeft 85764 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2015. Hij rijdt lekker, deze Volkswagen. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, extra getint glas, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Terwijl het navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met dab-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur. Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Met multifunctioneel lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. Wilt u meer weten over deze auto? Neem dan contact met ons op voor een proefrit.
Onze auto's worden met de grootste zorg geselecteerd.Wij adverteren met de juiste km.stand en juiste uitvoeringen.Op verzoek is het mogelijk om bij ons een onafhankelijke DEKRA occasionkeuring uit te laten voeren. Ook zijn al onze occasions voorzien van een Nederlandse Auto Pas. Inruil Camper,Caravan, scooter, auto mogelijk. Woorden die bij ons bedrijf passen zijn: Kwaliteit, Klantvriendelijk , Service gericht.. Het is ook mogelijk na telefonisch overleg om buiten kantoor uren te komen kijken.