MarktPlaza

Volkswagen Tiguan - 1.4 TSI 160 pk Sport&Style Trekhaak | Navigatie | Leder

445x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: aug 2011 - jun 2015
Modelcode: 5N
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 2.080 kg
Afmetingen (LxBxH): 453 x 181 x 170 cm
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 203 km/u
Interieurkleur: Bruin
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,5 l/100km (1 op 11,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 156 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Lederen interieur
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun voor
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Brake Assist System
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Executive-pakket
- Extra getint glas
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeer assistent
- Parkeersensor voor en achter
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
- Voorstoelen verwarmd
Kilometer na kilometer, bocht na bocht levert deze Volkswagen Tiguan de beste rijprestaties. Het is een auto die 85325 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2015. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Stoelverwarming maakt het leven in deze auto aangenaam op koude en winterse dagen. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, alcantara bekleding, met elektrisch verstelbare lendesteun, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Laat u onderweg niet afleiden, de bediening van het audiosysteem en ook het navigatiesysteem gaat met knoppen op het stuur. De auto is ook uitgevoerd met automatische airconditioning. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Eenmaal op de plaats van bestemming helpen de parkeersensoren voor en achter u om veilig in te parkeren. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De Volkswagen is standaard voorzien van: lederen stuur en versnellingspook, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Tiguan samen. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Met voorzieningen als gordijnairbags achter en voetgangersbescherming, bent u altijd veilig onderweg.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Elegante lijnen en een relatief groot glasoppervlak geven deze Volkswagen Tiguan zijn stijlvolle uitstraling. De ledkoplampen benadrukken dat nog eens, ze schijnen krachtig in het donker. Met zijn uitgekiende onderstel en slimme veiligheidssystemen biedt deze auto u te allen tijde veilig en comfortabel rijplezier. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Verder is de Volkswagen uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, dakreling, aluminium dakrailing, extra getint glas, alcantara bekleding, met elektrisch verstelbare lendesteun, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en armsteun voorin.
Een belangrijke veiligheidsvoorziening is de bediening van het audiosysteem en het navigatiesysteem via knoppen op het stuur. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. De elektronische systemen in deze Volkswagen helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. En bij het parkeren zijn het de parkeersensoren voor en achter die voorkomen dat u andere voertuigen raakt. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. Natuurlijk behoren lederen stuur en versnellingspook, hifi-luidsprekers, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, buitentemperatuurmeter en bekerhouder ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Vermoeidheidsherkenning is een systeem dat met verschillende sensoren tekenen van vermoeidheid bij de chauffeur waarneemt. Deze krijgt tijdig een waarschuwing, wat ongelukken kan voorkomen. In deze Volkswagen vinden we verder een gordijnairbags achter en voetgangersbescherming
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze Volkswagen. Belt u ons snel?
Broekhuis bestaat al meer dan 85 jaar en is officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(De website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).