MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 60PK 2020 model Climat Control | Lane Assist | Cruise | camera

451x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Nieuw: Ja
Modeljaar: 2020
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
Wielbasis: 240 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 16,2 s
Topsnelheid: 149 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,8 l/100km (1 op 26,3)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Fabrieksgarantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
Referentienummer: 686684
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Bluetooth carkit
- DAB ontvanger
- Lane-Assist
- Multifunctioneel lederen stuurwiel
- Parkeersensor achter
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Executive-pakket
- Fabrieksgarantie
- Kleur wit
- LED dagrijverlichting
- Multimedia-voorbereiding
- Rijstrooksensor
Referentienr 686684
Deze nieuwe Volkswagen Up! van modeljaar 2020 staat op de vestiging in Schagen, bel voor meer informatie en beschikbaarheid 0224-214700
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Volkswagen Up!. Dit is een nieuwe auto, hij is nu direct leverbaar. Hij rijdt lekker, deze Volkswagen. Pittig ook. Tot de uitrusting van deze Volkswagen behoren ook elektrisch bedienbare ramen voor en led-dagrijverlichting.
Met spraakbediening of de knoppen op het stuur regelt u het audiosysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. De audio-installatie biedt daarbij glasheldere ontvangst dankzij dab-ontvangst. Het comfort wordt verhoogd door de aanwezige automatische airconditioning. De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Het luxeniveau in deze Volkswagen is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze Volkswagen is voorzien van multifunctioneel lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De Volkswagen Up! is uw trouwe partner onderweg, want hij houdt continu voor u de situatie op en om de weg in de gaten. Volautomatische veiligheidssystemen kunnen daarbij ingrijpen om u voor gevaarlijke situaties te behoeden. Wanneer u per ongeluk over de wegmarkering rijdt, helpt t lane assist u om u in de rijbaaneen waarschuwingssignaal. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
We hebben ons best gedaan om de kwaliteit van deze Up! aan u uit te leggen, maar er gaat toch niets boven een proefrit. Als u contact met ons opneemt, zetten we de auto voor u klaar. We horen graag van u.
Broekhuis bestaat al meer dan 85 jaar en is officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(De website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).