MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.4-16V FUN Airco

510x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 185/60 R14
GVW: 1.560 kg
Afmetingen (LxBxH): 390 x 165 x 147 cm
Wielbasis: 246 cm
Acceleratie (0-100): 14,3 s
Topsnelheid: 166 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik in de stad: 8,9 l/100km (1 op 11,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
CO2 uitstoot: 156 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch glazen schuif-/kanteldak
- Halogeen mistlampen
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metallic lak
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Sportstoelen voor
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Goed onderhouden Volkswagen Polo 1.4-16V FUN van bouwjaar 2004 met Airco. Gehele onderhoudshistorie aanwezig. Distributieriem vervangen bij 113.000Km in 2015. Wij leveren deze Polo met een nieuwe APK!
U merkt het aan de look and feel van deze auto: dit is kwaliteit. De Volkswagen Polo is ontworpen volgens de Duitse opvattingen van kwaliteit en degelijkheid, maar biedt tegelijk een hoge mate van comfort en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, dakrails, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
In een auto als deze mag u ook airconditioning verwachten. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Deze auto is voorzien van lederen stuur, boordcomputer en centrale portiervergrendeling.
In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare autos. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 autos op voorraad!