MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.4-16V 5deurs Climate control | Trekhaak

486x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2006
Modelcode: 9N3
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 126 Nm
GVW: 1.580 kg
Afmetingen (LxBxH): 401 x 165 x 148 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 14,3 s
Topsnelheid: 166 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,7 l/100km (1 op 14,9)
Brandstofverbruik in de stad: 8,7 l/100km (1 op 11,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,6 l/100km (1 op 17,9)
CO2 uitstoot: 158 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Garantie: 3.000 km
Garantie: PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD! OCCASIONS BOVEN DE € 1500,- MET EEN MAXIMUM VAN 200.000 KM ZIJN INCL 3 MAAND GARANTIE OP MOTOR EN VERSNELLINGSBAK!
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Isofix
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD.! INCL 3 MAAND GARANTIE OP MOTOR EN VERSNELLINGSBAK.!
Combineer de functionaliteit van een gezinsauto met de prestaties van een sportwagen, en je krijgt deze sportieve Volkswagen Polo Dit is een auto die 163035 kilometer heeft gelopen, het bouwjaar is 2006. Stoelverwarming hoort ook bij de uitrusting van deze auto. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, bumpers in carrosseriekleur, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van automatische airconditioning is voorzien. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Volkswagen helemaal compleet.
Dat de kilometerstand van deze auto klopt, blijkt uit het tellerrapport van Nationale Autopas. Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar.
Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.
Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.