MarktPlaza

Peugeot 2008 - 1.2 PureTech Blue Lease Executive Panodak | Nieuwstaat

627x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 2014 - jun 2016
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 118 Nm
GVW: 1.593 kg
Afmetingen (LxBxH): 416 x 174 x 157 cm
Wielbasis: 254 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 15,4 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 99 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Extra getint glas
- Isofix
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Navigatiesysteem full map
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD.! INCL. 6 MAAND BOVAG GARANTIE.!
U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Peugeot 2008. Het is een dealeronderhouden auto van het bouwjaar 2014, hij heeft 127334 kilometer op de teller staan. Een krachtige motor zorgt voor de aandrijving van deze SUV. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en led-dagrijverlichting.
Het audiosysteem en het full map navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Het luxeniveau in deze Peugeot is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. De regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. En dan zijn er ook nog parkeersensoren achter die u helpen om veilig en schadevrij in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Deze Peugeot is voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Peugeot 2008 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Dat de kilometerstand in orde is, blijkt uit het meegeleverde tellerrapport van Nationale Autopas. We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?
Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.
Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.