MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.2 TSI Highline Lichtmetaal | High line

527x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 2009 - apr 2014
Modelcode: 6R
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.570 kg
Afmetingen (LxBxH): 406 x 168 x 150 cm
Wielbasis: 247 cm
Acceleratie (0-100): 10,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,3 l/100km (1 op 18,9)
Brandstofverbruik in de stad: 6,8 l/100km (1 op 14,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 124 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Garantie: 3.000 km
Garantie: PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD! OCCASIONS BOVEN DE € 1500,- MET EEN MAXIMUM VAN 200.000 KM ZIJN INCL 3 MAAND GARANTIE OP MOTOR EN VERSNELLINGSBAK!
Motorrijtuigenbelasting: € 96 - 107 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Afst. bed. voor centr. deurvergr.
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio-navigatiesysteem
- Autotelefoon voorbereiding
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Executive Plus-pakket
- Extra getint glas
- Isofix
- koplampreiniging
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Radio-cd/mp3 speler
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
PRIJS IS RIJKLAAR AFGELEVERD.! INCL 3 MAAND GARANTIE OP MOTOR EN VERSNELLINGSBAK.!
Dit is een auto die is ontworpen voor uw comfort. Deze Volkswagen Polo is van het bouwjaar 2011. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. De gasontladingslampen van de xenonverlichting zorgen voor een krachtige en heldere lichtbundel. Tot de voorzieningen van deze auto behoren 17 inch lichtmetalen velgen, extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met de knoppen op het stuur regelt u het audio-installatiesysteem en het navigatiesysteem, terwijl u uw blik op de weg gericht houdt. Dankzij electronic climate control is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Met het bandenspanningscontrolesysteem weet u altijd zeker dat de banden op de juiste spanning staan.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?
Autobedrijf Gerdes is een echte dorpsgarage en opgericht in 2005 door Harold Gerdes. Harold is al bijna 30 jaar actief in de autobranche en heeft het bedrijf de afgelopen jaren flink gemoderniseerd en uitgebreid. Met onze vijf collega's en moderne apparatuur kunnen wij iedereen tot dienst zijn. Ons enthousiaste team besteed veel zorg en aandacht aan alles in en rond uw auto.
Onze klanten komen graag binnen wandelen voor een praatje of een kopje koffie, iets waar we erg trots op zijn! Klantvriendelijkheid en gastvrijheid staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Daarom houden wij van een laagdrempelige en transparante bedrijfsvoering. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.
Wij zijn ook erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie.