MarktPlaza

Volkswagen Polo - 1.0 TSI 95 pk Comfortline DSG Automaat | parkeer sensoren | airco

442x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jun 2017 - sep 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.650 kg
Afmetingen (LxBxH): 417 x 175 x 146 cm
Wielbasis: 255 cm
Acceleratie (0-100): 10,8 s
Topsnelheid: 187 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,6 l/100km (1 op 21,7)
Brandstofverbruik in de stad: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,0 l/100km (1 op 25,0)
CO2 uitstoot: 105 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Fabrieksgarantie tot: 21-06-2020
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- LED dagrijverlichting
- Stoelverwarming voor
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteropkomend verkeer waarschuwing
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Autonomous Emergency Braking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- bots waarschuwing systeem
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 15"
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen verwarmd
Deze Volkswagen Polo staat op de vestiging in Schagen, tel 0224-21700.
In ieder detail is deze auto van topklasse, dat ziet u aan zijn stijlvolle uiterlijk en aan zijn comfortabele interieur. De Volkswagen Polo is een van die typisch Duitse auto’s die hun kwaliteit nooit verloochenen. Zijn pittige prestaties dankt deze auto aan zijn compacte en zuinige motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 15 inch lichtmetalen velgen, snelheidsbegrenzer, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
In deze Polo vindt u schakelaars op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Vanzelfsprekend is deze auto ook van airconditioning voorzien. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Deze Volkswagen is voorzien van lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Forward collision warning waarschuwt voor een kop-staart botsing. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen. In deze Volkswagen vinden we verder een autonoom remsysteem en gordijnairbags achter
Wij leveren deze auto met het tellerrapport van Nationale Autopas. We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
Of u nu stadsritten maakt of langdurig op snelwegen bent, het rijden met de Volkswagen Polo is steeds een genoegen. Het onderstel biedt comfort en sportiviteit, het interieur is ruim en weldadig en deze auto heeft alle systemen aan boord om uw ritten zo veilig mogelijk te maken. Zijn pittige prestaties dankt deze Volkswagen aan zijn compacte en zuinige motor. In deze Volkswagen profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, snelheidsbegrenzer, actieve hoofdsteunen, 2-laags metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Deze Volkswagen is voorzien van knoppen op het stuur om het audiosysteem te bedienen. Deze auto heeft airconditioning aan boord. Parkeersensoren ondersteunen u tijdens het in- en uitparkeren. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen versnellingspook, lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Polo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding met een voorligger. Vermoeid achter het stuur zitten vergroot de kans op een ongeval. Vermoeidheidsherkenning waarschuwt tijdig als u aan een rustpauze toe bent. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Volkswagen bovendien autonoom remsysteem en gordijnairbags achter.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.
Broekhuis bestaat al meer dan 85 jaar en is officieel dealer van de merken: Audi, BMW (en BMW motoren), Fiat, Ford, Jaguar, Land Rover, MINI, Opel, Peugeot, SEAT, ŠKODA, Volkswagen en Volvo.
Ga naar broekhuis.nl voor onze totale voorraad.
(De website wordt met de grootste zorg bijgehouden, toch behouden wij het recht op eventuele wijzigingen, druk- en zetfouten eveneens kan de getoonde afbeelding afwijken).