MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.6 TDI BMT / ADAPTIVE CRUISE / 5DRS / 17'LMV NIEUWE BANDEN

432x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2019
GVW: 1.820 kg
Afmetingen (LxBxH): 436 x 180 x 149 cm
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
CO2 uitstoot: 101 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 297 - 314 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 sleutels
- 12Volt aansluiting
- Airbag(s) gordijn
- Airbag(s) window
- Airbag passagier
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bagage-afdekhoes
- Bluetooth geintegreerd
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chiptuning
- Cruise control adaptief
- Dagrij verlichting
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 17 inch
- Multifunctioneel stuurwiel
- Multimedia systeem
- Nieuwe banden
- Onderhoudsboekjes
- Stuur verstelbaar
- Zij airbags
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. Deze Volkswagen Golf 1.6 TDI BMT / ADAPTIVE CRUISE / 5DRS / 17'LMV heeft 72718 kilometer gelopen. Ook is de auto voorzien van: 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelbare buitenspiegels en dagrijverlichting.
Met een druk op de knop verandert u het volume of het zenderstation met de audiobediening op het stuurwiel. Ja, airconditioning is er natuurlijk ook in deze auto. Als u de adaptive cruise control inschakelt, regelt de auto zelf de snelheid en de afstand tot de auto voor u. De Volkswagen is standaard voorzien van: verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze Volkswagen, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Welkom bij Autobedrijf Jan Leegstra. De door ons aangeboden occasions komen veelal rechtstreeks uit de lease branche. Van deze auto’s is de geschiedenis bekend, NAP aanwezig, meestal van eerste eigenaar en het onderhoud volgens fabrieksnormen uitgevoerd! Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is altijd mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd op " industrieterrein Zuiderschans" te Dokkum (Friesland).
Onze occasions worden met een basis pakket geleverd waarvoor wij GÉÉN afleverkosten rekenen! Het basis pakket houdt in: tenminste half jaar APK, gecheckt, vloeistoffen controle, schoon gemaakt en een correct NAP rapport. Daarnaast kunt u kiezen voor een Full service-pakket ( = incl. 3 maanden garantie ) Voor eventuele vragen over onze occasions, kunt u zich wenden tot de verkoop: dhr. Marco Oosterhof of dhr. Jan Leegstra tel : 0519-297653. 'Oant sjen' bij Autobedrijf Jan Leegstra in Dokkum!