MarktPlaza

Volkswagen Up! - 1.0 move up BlueMotion

473x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: apr 2012 - sep 2016
Modelcode: Typ AA
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 95 Nm
GVW: 1.290 kg
Afmetingen (LxBxH): 354 x 165 x 150 cm
Wielbasis: 242 cm
Tankinhoud: 35 liter
Acceleratie (0-100): 14,4 s
Topsnelheid: 161 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik in de stad: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,6 l/100km (1 op 27,8)
CO2 uitstoot: 95 g/km
Emissieklasse: Euro5
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Radio-cd/mp3 speler
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Het karaktervolle uiterlijk van de Volkswagen Up! doet niets af aan het feit dat dit een comfortabele en bijzonder praktische auto is. De auto is van het bouwjaar 2015 en is van de eerste eigenaar. Zijn compacte motor geeft deze Volkswagen uitstekende prestaties, maar zorgt voor een bescheiden brandstofverbruik. Natuurlijk behoren elektrisch bedienbare ramen voor, buitenspiegels in carrosseriekleur en in delen neerklapbare achterbank ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Allicht is er in deze auto ook airconditioning. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Nooit meer gedoe met de hellingproef. Deze auto heeft hill hold control, een automatische handremfunctie voor steile wegen. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Om te bevestigen dat de kilometerstand van deze auto klopt, krijgt u er ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij. Meer weten? Neem nu contact met ons op voor een afspraak.
Welkom bij Autobedrijf Jan Leegstra. De door ons aangeboden occasions komen veelal rechtstreeks uit de lease branche. Van deze auto’s is de geschiedenis bekend, NAP aanwezig, meestal van eerste eigenaar en het onderhoud volgens fabrieksnormen uitgevoerd! Onze prijzen zijn concurrerend en inruil is altijd mogelijk. Ons bedrijf is gevestigd op " industrieterrein Zuiderschans" te Dokkum (Friesland).
Onze occasions worden met een basis pakket geleverd waarvoor wij GÉÉN afleverkosten rekenen! Het basis pakket houdt in: tenminste half jaar APK, gecheckt, vloeistoffen controle, schoon gemaakt en een correct NAP rapport. Daarnaast kunt u kiezen voor een Full service-pakket ( = incl. 3 maanden garantie ) Voor eventuele vragen over onze occasions, kunt u zich wenden tot de verkoop: dhr. Marco Oosterhof of dhr. Jan Leegstra tel : 0519-297653. 'Oant sjen' bij Autobedrijf Jan Leegstra in Dokkum!