MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.2 TSI Tour 5-Deurs

522x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 195/65 R15
GVW: 1.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 420 x 179 x 151 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 10,5 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 121 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 117 - 131 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Bagage-scheidingsnet
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Electronic Brake Distribution
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Mistlampen adaptief
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Golf. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Volkswagen Golf is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
We kunnen ons voorstellen dat een proefrit wilt maken met deze auto. Belt u ons snel?
VTR Automotive bied u een ruime keuze betaalbare autos. Wij leveren aan autobedrijven en particulieren. Door onze scherpe prijzen hebben wij een snel wisselende voorraad. Ook het inruilen van u huidige auto behoord tot de mogelijkheden.
Graag verwelkomen we u in onze showroom in Rheden! Rheden ligt centraal gelegen in Nederland, slechts 5 minuten van Arnhem af. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 17:30 en zaterdag van 10:00 - 16:00. LET OP: Op de maandag zijn wij gesloten!
Wij rekenen standaard geen afleverkosten! Wel kunt u een keuze maken uit een van onze service pakketten, deze bevatten een nieuwe APK, onderhoudsbeurt en garantie. Vraag ons verkoopteam naar de mogelijkheden. Ook is het mogelijk uw nieuwe auto direct mee te nemen! Wij zetten uw nieuwe auto kosteloos op uw naam, uw inruil auto word direct gevrijwaard.
Op onze website WWW.VTR-AUTOMOTIVE.NL vind u ons snel wisselende aanbod betaalbare personenwagens en bedrijfswagens. Altijd minimaal 80 autos op voorraad!