MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.2 TSI STYLE BLUEMOTION NAVI-ECC-LMV-CRUISE CONTROL End Of Year Sale

852x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2011
Modelcode: VI, 5K
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 175 Nm
GVW: 1.750 kg
Afmetingen (LxBxH): 431 x 179 x 150 cm
Wielbasis: 258 cm
Acceleratie (0-100): 11,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,2 l/100km (1 op 19,2)
Brandstofverbruik in de stad: 6,5 l/100km (1 op 15,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,5 l/100km (1 op 22,2)
CO2 uitstoot: 121 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal eigenaren: 1
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 116 - 130 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- ABS en EBD
- Airbag(s) hoofd en side
- Airbag(s) knie
- Airbag bestuurder en passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Auto van 1e Eigenaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Derde remlicht
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Hill hold functie
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen adaptief
- Mistlampen voor
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Radio-cd/mp3 speler
- Ruitenwisser achter
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
Met een auto als deze Volkswagen Golf komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2012. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin horen tot de voorzieningen op deze auto.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Volkswagen is met lederen stuur en versnellingspook, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening behoorlijk compleet.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg.
Deze auto wordt geleverd met tellerrapport en u kunt er dan ook verzekerd van zijn dat hij grondig is gecontroleerd. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Autobedrijf Tanis is aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn Een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop van jonge occasions. Altijd keuze uit ruim 100 Top Occasions tegen de scherpste prijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto in onze eigen werkplaats. Buiten de openingstijden kunt u ons bezoeken na telefonische afspraak. Bezoek onze website voor meer informatie en de actuele voorraad. Dat is gaan voor Zekerheid en de Service van een Familiebedrijf.
Onze Occasions zijn per direct leverbaar!!, een uniek Gratis Concept van Autobedrijf Tanis. Dit betekent dat u een occasion koop die recentelijk een onderhoudsbeurt heeft gehad, voorzien is van een APK keuring, gepoetst en schoongemaakt. En voorzien van 1 maand garantie volgens BOVAG norm. Dezelfde dag of uiterlijk binnen 24 uur leverbaar. Eventueel kunt u uw zekerheid uitbreiden met 3 maanden garantie voor € 395,00 of gaan voor 6 maanden BOVAG garantie voor slechts € 695,00. Overtuig u zelf een maak een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom!!
Graag tot zien bij Autobedrijf Tanis.