MarktPlaza

Volkswagen Golf Variant - 1.4 TSI Highline 140PK NAVI-ECC-DSG.7-CRUISE-TREKHAAK-LMV

468x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 7 versnellingen, Automaat
Modelreeks: apr 2013 - mei 2015
Modelcode: VII, 5G
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 250 Nm
GVW: 1.900 kg
Afmetingen (LxBxH): 466 x 180 x 150 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 50 liter
Acceleratie (0-100): 8,9 s
Topsnelheid: 213 km/u
Bekleding: Alcantara
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,1 l/100km (1 op 16,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,4 l/100km (1 op 22,7)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) knie
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Alcantara bekleding
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dakspoiler
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronische remkrachtverdeling
- Elektronisch Sper Differentieel
- Executive Plus-pakket
- Half alcantara / stof bekleding
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Isofix
- Lederen stuurwiel en versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- mistlampen voor adaptief
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Private glass
- Radio-cd/mp3 speler
- Schakelpaddles aan stuurwiel
- Spraakbediening
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Vermoeidheids herkenning
De Volkswagen Golf Variant is gebouwd met hoogwaardige techniek en maakt het rijden van lange ritten, maar ook korte stukjes, tot een feestje. De sportstoelen houden u en uw bijrijder goed op z’n plek tijdens het accelereren en bij het nemen van scherpe bochten. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, alcantara bekleding, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando's. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: schakelpaddles aan het stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf Variant samen. Op lange ritten voorkomt de vermoeidheidsassistent dat uw concentratie afneemt. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
U krijgt ook het tellerrapport van Nationale Autopas bij deze auto, u weet dan zeker dat de kilometerstand in orde is. Heeft u serieus interesse in deze auto? Bel of mail ons dan voor een afspraak.
Autobedrijf Tanis is aangesloten bij de BOVAG. Wij zijn Een familiebedrijf gespecialiseerd in verkoop van jonge occasions. Altijd keuze uit ruim 100 Top Occasions tegen de scherpste prijzen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het onderhoud van uw auto in onze eigen werkplaats. Buiten de openingstijden kunt u ons bezoeken na telefonische afspraak. Bezoek onze website voor meer informatie en de actuele voorraad. Dat is gaan voor Zekerheid en de Service van een Familiebedrijf.
Onze Occasions zijn per direct leverbaar!!, een uniek Gratis Concept van Autobedrijf Tanis. Dit betekent dat u een occasion koop die recentelijk een onderhoudsbeurt heeft gehad, voorzien is van een APK keuring, gepoetst en schoongemaakt. En voorzien van 1 maand garantie volgens BOVAG norm. Dezelfde dag of uiterlijk binnen 24 uur leverbaar. Eventueel kunt u uw zekerheid uitbreiden met 3 maanden garantie voor € 395,00 of gaan voor 6 maanden BOVAG garantie voor slechts € 695,00. Overtuig u zelf een maak een bezoek aan onze showroom. U bent van harte welkom!!
Graag tot zien bij Autobedrijf Tanis.