MarktPlaza

Volkswagen Golf - 1.0 TSI Comfortline Cruise.App Connect

542x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Acceleratie (0-100): 9,9 s
Topsnelheid: 196 km/u
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag passagier
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Lederen stuurwiel
- Metallic lak
- Multimedia-voorbereiding
- Stuurwiel multifunctioneel
- Versnellingspook
Gebouwd voor vele jaren rijplezier waarbij comfort en veiligheid op de eerste plaats staan, dat is deze typisch Duitse Volkswagen Golf. Ouderwets vakmanschap en natuurlijke materialen komen samen in het lederen interieur. Bij de uitrusting van deze Volkswagen horen onder meer metallic lak, elektrisch bedienbare ramen, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Met de automatische airconditioning selecteert u de gewenste temperatuur. Het systeem doet de rest. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. U bent in deze Volkswagen ook voorzien van lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Volkswagen Golf heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Indien u interesse heeft in deze Volkswagen, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Onderaan de advertentie kunt u doorklikken naar onze volledige voorraadlijst. Als u meer specifieke informatie wilt over één van onze occasions of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging kunt u gerust contact opnemen met ons. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak terecht bij ons. De koffie staat altijd klaar!
Het is altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. U kunt hierover geïnformeerd worden door onze verkoopadviseur.
Een financiering op maat is mogelijk. Met een lage rente en heldere voorwaarden kunt u uw toekomstige auto gedeeltelijk of volledig laten financieren. Tijdens een gesprek kan onze verkoopadviseur u informeren over de mogelijkheden.
Als u interesse heeft in de auto en vrijblijvend een proefrit wilt maken. neem dan gerust contact op met 020-2194638 of stuur een email naar sales@nerexmotors.com.
Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Amsterdam, Nerex motors is gevestigd op het industrieterrein Westpoort, Nieuwzeelandweg 7 Amsterdam. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 8.30 tot 17.30 en Zat van 10.00 tot 15.00.