MarktPlaza

BMW 1-serie - 118i Corporate Lease Executive NAV.CRUISE

85x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.870 kg
Afmetingen (LxBxH): 433 x 177 x 142 cm
Wielbasis: 269 cm
Acceleratie (0-100): 8,5 s
Topsnelheid: 210 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 5,0 l/100km (1 op 20,0)
Brandstofverbruik in de stad: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
Brandstofverbruik op de snelweg: 4,3 l/100km (1 op 23,3)
CO2 uitstoot: 116 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 161 - 180 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (2)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 3
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bots herkenning en activatie
- Brake Assist System
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Connected services
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor
- Hill hold-functie
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- LED koplampen
- LED mistlampen
- Lichtmetalen velgen 16"
- Multimedia-voorbereiding
- Navigatie-systeem full map + hard disk
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Ruitensproeiers verwarmbaar
- Sportstuur
- Start/stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Kilometer na kilometer ervaart u de kwaliteit van deze BMW 1-serie. De aandrijving van deze BMW wordt verzorgd door een driecilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Verder is de BMW uitgerust met: 16 inch lichtmetalen velgen, led-achterlichten, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Onderweg kunt u veilig genieten van het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf. Want in deze BMW bedient u ze vanaf het stuurwiel. Connected drive services speelt uw lievelingsmuziek draadloos af. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze BMW is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. Extra opties op deze auto zijn: sportstuurwiel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
De automatische veiligheidssystemen in deze BMW fungeren als een extra paar ogen. En dat niet alleen, ze kunnen ook actief ingrijpen, om zo u en uw passagiers te beschermen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Soepel wegrijden op een helling is eenvoudig met de hulp van hill hold control. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing. U bent mede dankzij frontale botsbescherming en gordijnairbags achter steeds veilig onderweg.
Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Onderaan de advertentie kunt u doorklikken naar onze volledige voorraadlijst. Als u meer specifieke informatie wilt over één van onze occasions of een afspraak wilt maken voor een bezichtiging kunt u gerust contact opnemen met ons. Uiteraard kunt u ook zonder afspraak terecht bij ons. De koffie staat altijd klaar!
Het is altijd mogelijk om uw huidige auto in te ruilen. U kunt hierover geïnformeerd worden door onze verkoopadviseur.
Een financiering op maat is mogelijk. Met een lage rente en heldere voorwaarden kunt u uw toekomstige auto gedeeltelijk of volledig laten financieren. Tijdens een gesprek kan onze verkoopadviseur u informeren over de mogelijkheden.
Als u interesse heeft in de auto en vrijblijvend een proefrit wilt maken. neem dan gerust contact op met 020-2194638 of stuur een email naar sales@nerexmotors.com.
Graag verwelkomen wij u in onze showroom in Amsterdam, Nerex motors is gevestigd op het industrieterrein Westpoort, Nieuwzeelandweg 7 Amsterdam. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag vanaf 8.30 tot 17.30.