Virginia Andrews Ruby Parel in de mist

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 76x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Virginia Andrews Ruby Parel in de mist
Gebonden boek
Door het lot moest Ruby haar simpele leven in de bayou van Louisiana verlaten, maar haar nieuwe rijkdom brengt meer onheil dan geluk...
Na een jaar als een Dumas te hebben geleefd, baadt Ruby zich nog steeds in de weelde van hun villa in New Orleans en prijst zij zich gelukkig dat ze eindelijk de vader die ze nooit heeft gekend, gevonden heeft. Maar geluk is in haar nieuwe huis net zo verradelijk als de mist over het moeras.
Ze moet zorgvuldig haar ergste vijand, haar stiefmoeder Daphne, ontwijken die Ruby kleineert over haar arme en simpele opvoeding. En alle pogingen die Ruby doet om bevriend te raken met haar tweelingzus Gisselle worden beantwoord met bitterheid en venijnige steken in de rug... vooral wanneer Gisselle verlamd raakt bij een auto-ongeluk.
Hierdoor lijkt het idyllische Greenwood, de exclusieve meisjesschool die hun vader heeft uitgezocht voor het examenjaar van zijn dochters, enige rust te bieden, ver weg van de vijandigheden van Daphne. Misschien zou het zelfs een frisse start kunnen betekenen voor haar relatie met Gisselle.
Maar Ruby's soort is niet welkom op Greenwood en het strenge hoofd, mrs. Ironwood, spant met Daphne samen om Ruby's leven ondraaglijk te maken. Ondertussen heeft Gisselle zich voorgenomen om iedere regel die op Greenwood geldt te breken en Ruby te laten opdraaien voor alle vernederende straffen.
Toch geeft Ruby de moed niet op, tot het moment dat zich een verschrikkelijk ongeluk voltrekt en haar achterlaat in een wereld waar ze nooit welkom is geweest. Ze zal iedere laatste druppel van haar Cajun-kracht nodig hebben om haar thuis, haar toekomst en het geluk dat zij ooit kende terug te krijgen...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.