MarktPlaza

Sherryl Woods De maan als getuige

261x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Sherryl Woods De maan als getuige

Pocket

Al jaren is Will Lincoln kind aan huis bij de familie O'Brien. De jongste dochter, Jess, weet dat hij hopeloos verliefd op haar is, maar meer dan een goede vriendschap zit er wat haar betreft niet in. Door haar concentratiestoornis kan ze moeilijk focussen en is ze voortdurend op zoek naar verandering, zowel in haar werk als in haar liefdesleven. De vriendjes die ze heeft gehad, heeft ze stuk voor stuk na korte tijd gedumpt. Bovendien voelt ze zich in Wills gezelschap altijd wat ongemakkelijk; in haar ogen is hij als psycholoog constant bezig haar gedrag te analyseren.
Will is zo zeker van zijn liefde voor Jess dat hij zijn hoop op meer dan vriendschap weigert op te geven. Zij is de ware voor hem, compleet met haar onvoorspelbaarheid en verlatingsangst. Maar hoe kan hij haar ervan overtuigen dat ze absoluut wél geschikt is voor een langdurige relatie? Met een onverwachte kus in de plaatselijke cafetaria zorgt hij er in ieder geval voor dat ook zij naar meer gaat verlangen...
Sherryl Woods De maan als getuige
HQN pocket 58
Jess O’Brien kende ik al uit de vorige Chesapeake Shores-verhalen, en ook toen intrigeerde zij me al. Zal deze jongste dochter, die het meest te lijden heeft gehad van haar moeders vertrek en bovendien een aandachtsstoornis heeft, ooit de ware liefde vinden? Ja hoor, als er maar een man is die voldoende van haar houdt en geduldig en stabiel genoeg is om haar ervan te overtuigen dat zij wel degelijk tot een langdurige relatie in staat is. En dat is Will Lincoln allemaal. Een zeer sympathieke held die ondanks Jess' angst voor zijn gepsychologiseer haar beetje bij beetje voor zich weet te winnen. Een zeer overtuigend geschreven en ontroerend verhaal. Opnieuw een aanrader in de serie Chesapeake Shores.
- Gineke van der Putten, Harlequin
.