Virginia Andrews Melody deel 4 Middernachtmuziek

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 73x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Virginia Andrews Melody deel 4 Middernachtmuziek
Gebinden boek
Voor Laura Logan is het leven op Cape Cod een bijna volmaakte aaneenschakeling van betoverende dagen, waarin ze samen met haar tweelingbroer Cary geniet van de zee. Totdat kwaadaardige geruchten haar leven binnensluipen en gemene stemmen onuitsprekelijke dingen zeggen over de Logans.
Laura probeert ze te negeren maar voelt zich pas echt weer gelukkig als de knappe, zachtaardige Robert Royce in haar leven komt. Zijn glimlach verdrijft de schaduwen uit haar hart, al blijft ze zich wel zorgen maken over de zwaarmoedige buien van haar broer Cary.
Dan laat haar grootmoeder Olivia op ijzingwekkende wijze van zich horen en verbiedt Laura met Robert om te gaan. Laura gehoorzaamt en lijdt in eenzaamheid door de duistere geheimen uit het schaamtevolle verleden van de familie Logan, die niemand haar wil onthullen. Maar ze kan de stem van haar hart niet langer negeren en ze vindt de weg terug naar Roberts armen.
Na een heerlijke, zonovergoten zomer pakken donkere wolken zich samen boven Laura's hoofd. Als ze openbarsten in een vreselijke geweld is Laura gedoemd tot een stille en ondraaglijke zielenstrijd...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.