Virginia Andrews Een bliksemflits

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 64x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Virginia Andrews Een bliksemflits
Gebonden boek
Weggerukt uit de warmte van haar arme, maar liefhebbende familie, leeft Rain nu tussen de rijken der aarde. Ze voelt zich meer dan ooit een buitenstaander. Haar grootste passie - het theater - zal hopelijk haar redding betekenen, wanneer ze op reis gaat om lang vergeten en diep begraven familiegeheimen te ontmaskeren.
Als Rain wordt aangenomen op een van Engelands meest prestigieuze toneelscholen gaat ze in Londen wonen bij haar oudtante Lenora, van de vermaarde Enfield-familie. Hun landhuis is streng en imposant en ademt de sfeer van antiek en een lange geschiedenis uit.
Maar iets klopt er niet. Rain hoort 's nachts voetstappen en het hoge, ijle gelach van een meisje. Ze ziet lichten branden in kamers die hermetisch gesloten horen te zijn. Alles aan het huis - de atmosfeer, de stilte, zelfs de zwaarmoedige huishoudstaf - is koud en zielloos. Achter de ijzige schijn van rijkdom en privileges ligt iets onzegbaars. Iets dat Rains kostbare dromen kan veranderen in een onontkoombare nachtmerrie...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.