MarktPlaza

Virginia Andrews Dawn gefluister in de nacht

206x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Virginia Andrews Dawn gefluister in de nacht
gebonden boek
Christie, Dawn's dochter, beleeft een idyllische jeugd in een liefdevol thuis. Toch heeft Christie het gevoel, dat er een donkere wolk over Cutler's Cove trekt... een wolk die zijn oorsprong vindt in de ingewikkelde geschiedenis van haar familie en de vele vragen die niemand, zelfs Dawn niet, wil beantwoorden. De enige die haar droefheid weet te verjagen is Gavin, de jongere, knappe stiefbroer van Daddy Jimmy.
Dan, op een donkere nacht, verandert Christie's wereld voor altijd, wanneer ze ontdekt dat haar oom Philip anders dan een broer van haar moeder houdt, maar erger nog de manier waarop hij nu naar haar zelf kijkt met ogen vol gekwelde hartstocht. Ze vlucht naar New York waar ze haar echte vader vindt... een hulpeloze weerspiegeling van wat hij ooit was.
Wanhopig en gebroken keert zij terug naar Gavin, die haar meeneemt naar The Meadows, de plantage waar ze geboren is. Daar beleeft ze in Gavin's armen haar eerste momenten van ware liefde en vindt ze eindelijk een veilige haven weg van haar pijnlijke herinneringen. Maar The Meadows hebben zelf ook donkere geheimen... en Christie wordt uit Gavin's armen gerukt.
Als de donkere, kwade stormen steeds nauwer om haar heen komen, moet zij vechten om van het wrede verleden los te breken... en om de vloek die al generaties lang op Culter's Cove rust te doorbreken