Virginia Andrews Dawn 5 Zwart is de nacht

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 108x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Virginia Andrews Dawn 5 Zwart is de nacht
Gebonden boek
Lillian Booth groeit op op The Meadows, een succesvolle plantage. Haar jeugd is er een vol vreugde en liefde. Haar dagen zijn gevuld met geweldige feesten, zonneschijn en beloften net als in de sprookjes die haar moeder aan haar en haar zuster Euginia verteld. Niemand, zelf haar harteloze, wrede vader en haar bijbel-lievende zuster Emily, krijgt haar levende instelling klein.
Tot de dag waarop Emily het verschrikkelijke geheim over Lillian's geboorte vertelt. Een geheim dat zelfs haar moeder jammer genoeg niet kan ontkennen. Toch weigert ze Emily's gemene uitlating dat ze slecht en een vloek zou zijn, te geloven... zelfs wanneer lieve Eugenia haar zwakke greep op het leven verliest en haar moeder steeds verder in haar droomwereld wegzinkt.
Maar wanneer de tragedie ook haar beste vriend, een jongen wiens hart net zo liefdevol is als het hare, treft, begint Lillian toch de grimmige woorden van haar zuster te geloven. Zwijgzaam ondergaat ze haar lot en vreemd genoeg vindt ze enige troost in het eindeloos bidden in een kamer zonder enige vorm van comfort.
Lillian's hart wordt opnieuw verscheurd wanneer haar vader haar in een dronken bui onderwerpt aan een van de ergste vernederingen. Dan verliest haar vader de plantage tijdens een kaartspel en staat Lillian voor een nieuw en beangstigend vooruitzicht.
De arrogante, knappe playboy Bill Cutler wil de plantage teruggeven... als Lillian met hem trouwt! Hierdoor moet zij haar jeugd achterlaten en opnieuw beginnen als de eigenaresse van een hotel, genaamd Cutler's Cove...


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.