Virginia Andrews Als een regenbui

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 55x bekeken
  • Datum geplaatst 6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Virginia Andrews Als een regenbui
Gebonden boek
Rain Arnold groeit op in het getto van Washington en probeert een ijverige, voorbeeldige dochter te zijn. Ze helpt haar moeder zoveel mogelijk als ze kan en in tegenstelling tot haar opstandige zusje gaat ze de gevaren van de straat zoveel mogelijk uit de weg.
Maar Rain kan het gevoel niet onderdrukken dat ze een vreemde is in haar leven. En dan, op een regenachtige avond hoort ze iets wat ze nooit had mogen horen. Een hartverscheurende onthulling uit haar verleden, een lang bewaard geheim, zal haar leven voorgoed veranderen.
Van het ene op het andere moment moet Rain haar vertrouwde wereld achter zich laten. Ze wordt weggestuurd om te gaan wonen bij volkomen vreemden, de rijke familie Hudson. In hun wereld van luxe, rijkdom en privileges voelt ze zich echter net zo min op haar plaats als in haar vorige leven.
Terwijl Rain probeert te vechten tegen een overweldigend gevoel van eenzaamheid, wordt het theater haar grote toevluchtsoord: daar kan ze zichzelf zijn en voor even haar problemen vergeten. Maar is dat voldoende om haar grootste wens in vervulling te laten gaan en om een plek te vinden die ze haar 'thuis' kan noemen?


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.