MarktPlaza

Vindö 50 KETCH VINDO 50 KETCH

65x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Vindö 50 Ketch, buitengewone zeilcapaciteit, solide constructie en kwaliteit dragen bij aan een hogere zeewaardigheid, klassieke gezinsboot.
Vindö 50 Ketch, buitengewone zeilcapaciteit, solide constructie en kwaliteit dragen bij aan een hogere zeewaardigheid, gezinsboot met een klassiek en warm interieur. Gebouwd op het eiland Orust aan de westkust van Zweden.
Er zijn 7 slaapplaatsen in 2 hutten en een transformeerbare salon.
In de voorpiek is er een V-slaapplaats naar voren. Onder het bed is er plaats voor materiaal Boven het bed zijn er kleine kastjes en het noodluik. Naar achteren aan stuurboord is de boegruimte gescheiden door een "Jack en Jill" deur Hier bevind zich de Raske Marine WC, badmeubel met wastafel en kasten, douche en spiegel.
Verder naar achteren is de Saloon met U-vormige bank aan stuurboord met in hoogte verstelbare teakhouten tafel, deze kan omgebouwd worden in een volledige dubbele slaapplaats. Aan bakboord is een doorlopende canapé met rugleuning waarvan een groot eenpersoons slaapplaats kan gemaakt worden. Er is een U-vormige kombuis aan stuurboord achter de salon met rvs spoelbak, twee-pits gasfornuis, kluisjes en laden. Daar tegenover staat de kaartentafel met instrumentatie en VHF. De achterkajuit is voorzien met dubbele slaapplaats (nu in gebruik als opslagruimte) en een doorgang naar de cockpit.
Ze is een schoonheid, heeft hier en daar een beetje vernis nodig maar over het algemeen goed onderhouden en klaar om te zeilen.
7 berths in 2 cabins and a transformable saloon.
V-berth forward with infill, under bunk storage and shelves and lockers above, bowlocker, emergency hatch. Moving Aft to starboard is the head separated by Jack and Jill door, head has Raske marine WC, vanity unit with washbasin and cupboards, shower and mirror.
Tuigage
Genua: 2014
Extra gegevens:
Merk: Vindö 50 KETCH
Bouwjaar: 1974
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 10.65 meter
Breedte: 3.12 meter
Diepgang: 1.6 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 7
Aantal hutten: 2
Doorvaarthoogte: 19
Merk motor: Volvo penta
Type motor: MD50
Bouwjaar motor: 1976
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 2200
Vermogen: 36.8
Aandrijving: Shaft
Tank: 114 l
Aantal cilinders: 4
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Marifoon: aanwezig
GPS: aanwezig
Acculader: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig