MarktPlaza

Impala 36

611x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Impala 36 (Jensen), Prachtig schip van Deense makelij, verkeert in nieuwstaat, zeer performante zeiler 'Emma' heeft als bouwjaar 1988
Impala 36 (Jensen), Prachtig schip van Deense makelij, zeer performante zeiler
'Emma' heeft als bouwjaar 1988 maar werd goed onderhouden. Met de mahonie binnenafwerking straalt het interieur klasse uit met een klassieke lijn. De architect is Björn Jensen die al enkele prijzenwinnende ontwerpen op zijn conto heeft staan.
In 2012 werd een nieuwe motor geplaatst (Volvo Penta D1-30) met performante klapschroef en +-200 vaaruren, is er een mooie set zeilen aanwezig waaronder een performance grootzeil met gelagerde mastkarren, radial - triradial fok en genua, gennaker en spi. Ook qua elektronica is de boot volledig uitgerust met piloot, gps, chartplotter, navigatiecomputer, vhf, radar,... Ook werd de boot elke winter in een loods gestald.
'Het schip' werd ingedeeld als volgt, bij het binnenkomen vindt u aan stuurboord de kaartentafel met alle elektronica en aansluitingen, daarachter een dubbele cabine onder de cockpit. Aan bakboord vindt u de keuken in L-opstelling met daarachter een enkele cabine (momenteel gebruikt als opslagruimte). Voor de keuken hebt u een mooie salon met klaptafel in U-opstelling en aan stuurboord een langscheepse zitbank. Verder vindt u vooraan een dubbele cabine in de neus met net ervoor de natte cel (volledig in mahonie in prachtstaat!) en een mooie oplossing voor bergruimte voor kleren.
Enkele zaken die zeker het vermelden waard zijn, in teak beklede cockpit, achterstagspanner, nieuwe lijnen en vallen, custom elektrische ankerlier. De eigenaar heeft altijd goed voor het schip gezocht en is bezig met een laatste opknapbeurt.
Indien u een performante boot zoekt met een klassieke lijn is dit een 'must visit'! Bel ons gerust voor meer informatie of een bezoek!
ìmpala in action: https://www.youtube.com/watch?v=wISMHvFw2m0
Extra gegevens:
Merk: Impala
Bouwjaar: 1988
Ligplaats: In verkoophaven
Lengte: 11 meter
Breedte: 3.6 meter
Diepgang: 1.9 meter
Conditie: Gebruikt
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: Rondspant
Aantal slaapplaatsen: 7
Aantal hutten: 3
Doorvaarthoogte: 17
Merk motor: Volvo Penta
Type motor: D1-30
Bouwjaar motor: 2012
Brandstof: Diesel
Draaiuren: 500
Vermogen: 30
Aandrijving: Saildrive
Tank: 49 l
Aantal cilinders: 3
Besturing: Stuurwiel
Geluidsinstallatie: aanwezig
Kooktoestel: aanwezig
Koelkast: aanwezig
Vriezer: aanwezig
Verwarming: aanwezig
Navigatieverlichting: aanwezig
Dieptemeter: aanwezig
Navtext: aanwezig
GPS: aanwezig
Windinstrument: aanwezig
Stormfok: aanwezig
Radar: aanwezig
Acculader: aanwezig
Zwemtrap: aanwezig