Villa aan het Balatonmeer met manege en uniek panorama…

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 85x bekeken
  • Datum geplaatst 11 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Te koop aan de noordoever van het Balatonmeer, een woning met een uniek panorama. In 2015 is het oude gebouw op het terrein gesloopt en is er een eengezinswoning met twee verdiepingen gebouwd. Op het lagere niveau is er een woonkamer met Amerikaanse keuken, een slaapkamer, een badkamer, een toilet, een wasruimte, bergingen en een volledig aparte grote berging. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer, een toilet, een zolder, een gemeenschappelijke ruimte en een gedeeltelijk overdekt terras van 50 vierkante meter. De ramen van de kamers kijken uit op het zuiden naar het Balatonmeer.

Het gebouw wordt verwarmd door een infrarood filmsysteem. Het warme water wordt geleverd via een tweede elektrische boiler. De woning is tevens voorzien van koeling en verwarming airconditioning. De woning is aangesloten op het waterleidingnet en de riolering, maar heeft ook een eigen geboorde put (~ 40 m) en een watertank. Er werd een zonnestelsel voorbereid.

Het meubilair is individueel vervaardigd en maakt deel uit van het object accessoires en aankoopprijs.

Naast het gebouw is een (~ 540 m²) terras met een 11 x 5 m zwembad, barbecue en douche. Dit terras is omgeven door een rotstuin. Aan de noordzijde van het terras bevindt zich een koele, gezellige kelder. Het gebouw van de manege - zadel - hooiberging (300 m2) is gelegen in het noordoostelijke deel van het pand, dat geschikt is voor meerdere kleinere appartementen.

Een kleiner gastenverblijf (32 m²) (kamer, keuken, badkamer) en een ander gebouw (~ 60 m²) voor de bruidegoms van het pand werden in het zuidoostelijke deel van het pand geplaatst. (Woonkamer, badkamer, toilet, kamer, terras, berging)

Naast het pand ligt de hoofdweg 71 en het Balaton-fietspad, waar het hele jaar door een groot aantal toeristenverkeer doorheen loopt. De logistieke faciliteiten van het gebied kunnen geschikt zijn voor het opzetten van een horeca-eenheid, motel, evenementencentrum, fietsstation, hippisch toeristisch centrum of zelfs een gezinswoning.

De plattegrond is alleen ter informatie.

Prijs: 1.710.000 euro (bespreekbaar)


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.