MarktPlaza

Vier paar Herenschoenen-Zwarte Bruno Magli+Rode Lak Zara+Bruine Muratti+Woodville Bruin Maat 42.

221x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

De Zwart Leren Italiaanse Laarsjes van Brunu Magli zijn twee maal gedragen en Absoluut  Onbeschadigd. Voor het makkelijk in en uitgaan zijn ze aan de zijkant voorzien van een rits wat op de eerste foto is te zien. U haalt ze op in Rotterdam West voor € 15,00 de eventuele verzendkosten via Post NL met Track & Trace zijn € 7.25

Rode Lak Schoenen van Zara met Rode veters zijn eenmaal gedragen en geheel Onbeschadigd wat te zien is op de derde en vierde foto. U haalt ze op voor € 12,50 en de verzendkosten met Track & Trace zijn € 7.25.

De Bruine Veter Schoenen van Muratti Florentino zijn nooit gedragen en als Nieuw wat goed te zien is aan de zolen op de zesde foto. U haalt ze op voor € 17.50 en de verzendkosten met Track & Trace zijn € 7.25.

De Bruine Woodville Gevoerde Bergschoenen zijn nooit en gedragen en als Nieuw wat te zien is op de achtste foto. U haalt ze op voor € 20,00 en de verzendkosten met Track & Trace zijn € 7,25.

Neemt u deze 4 paar Schoenen tegelijk over dan haalt u ze op voor € 55.00 de verzendkosten met Trackn & Trace zijn € 7.25.