MarktPlaza

Vier Opera's van Offenbach:La Belle Héléne+Hoffmans vertellingen+Puccini: Madama Butterfly+Turandot.

55x bekeken
1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Bij het afspelen van DVD's draag ik altijd handschoenen mede daar door verkeren deze éénmaal bekeken Opera's in een Absolute Nieuwstaat.

La Belle Héléne van Jacques Offenbach is een Live Opname uit het Opernhaus van Zurich. De speelduur is 4 uur en 1 minuut met Nederlandse ondertiteling. Koor en Orkest staan o.l.v. Nikolaus Harnoncourt. Op de tweede foto leest u de namen van alle uitvoerenden.

Hoffmans vertellingen is ook van Offenbach en het is een Live Opname uit de opera van Lyon. De speelduur is 2 uur met Nederlandse ondertiteling. Koor en Orkest staan o.l.v. Kent Nagano. Op de vierde foto vindt u de namen van de uitvoerenden.

Van Giacomo Puccini: Madama Butterfly uit de Weens Staatsopera met o.a. Placido Domingo.De speelduur is 2 uur en 24 minuten. Koor en Orkest staan o.l.v. Herbert von Karajan en op de zesde foto vindt u de namen van de uitvoerenden.

Turandot is eveneens van Puccini en het betreft hier een Live Opname vanuit de Opera van San Fransisco. De speelduur is 2 uur en 4 minuten met Nederlandse ondertiteling. Koor en Orkest staan o.l.v. Donald Runnicles. Op de achtste foto leest u de namen van de uitvoerenden.

U haalt ze op in Rotterdam West voor € 1,75 per stuk behalve Madama Butterfly die is € 1,25. Voor alles 4 doet u dat voor € 5,50. De verzendkosten via Post NL zijn per stuk € 2,88 en voor alle 4 is het € 4,60 met Track & Trace.