Victoria Holt Dochter van het verraad

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 78x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Victoria Holt - Dochter van het verraad
Gebonden boek
Noelle Tremaston leidt een vrolijk en onbezorgd bestaan. Als dochter van de geliefde musicalster Desiree, groeit zij op te midden van premières en feesten, en koestert zij zich in de vaderlijke genegenheid van haar moeders bewonderaars.
Maar wanneer haar moeder zich ontfermt over Lisa Fennell, een ambitieuze jonge vrouw die net zo beroemd wil worden als Desiree, verandert Noelle’s zorgeloze leventje in een leven vol mysterie en verraad.
Haar moeder sterft plotseling, na een korte, onverklaarbare ziekte, en laat Noelle ontroostbaar en ontredderd achter. Zij vindt steun en vriendschap bij Charles Claverham, een oud vriend van haar moeder.
Tussen Noelle en Roderick , de zoon van Charles, bloeit een hartstochtelijke liefde op, maar de onthulling van een duister geheim drijft de twee geliefden uit elkaar. Noelle probeert haar verdriet te vergeten en vertrekt naar Parijs, waar zij de kunstschilder Gerard Carron ontmoet. Deze vraagt haar ten huwelijk, maar voor zij hem antwoord kan geven, komt Gerard om in de Frans-Duitse oorlog.
Terug in Engeland probeert Noelle de draad van haar leven weer op te pakken. Maar verdriet en onheil blijven haar achtervolgen, en onthouden haar het geluk waar zij zo wanhopig naar verlangt …..


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.