MarktPlaza

Verrijdbaar Podiumdeel Speedi

238x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Speedi is een verrijdbaar & opklapbaar podiumelement en uitgeklapt een oppervlakte heeft van 125 x 250 cm, dit podiumelement is leverbaar in verschillende hoogten. Het standaard speedi podiumelement is leverbaar met een vaste hoogte van 20 / 40 / 60 / 80 cm, de Speedi Vario met een variabele hoogte van 40 / 60 cm of 60 / 80 cm.
Het Speedi podiumelement heeft 4 zwenkwielen, die van de grond worden getild zodra het element wordt uitgeklapt. Het onderframe is gemaakt van metaal met een coating en het podium frame van aluminium. Het element is makkelijk te verplaatsen en op te bouwen door 1 man. In opgeklapte vorm pas de Speedi door een gewone deur en in de meeste liften.
De podiumdelen zijn onderling aan elkaar te koppelen met conische koppelstukken die worden vast gezet met een inbus sleutel.
De Speedi is leverbaar met verschillende vloeren zoals: Parket – Laminaat – Vilt vloerbedekking – Vinyl – MDF – Brandvertragend hout – Multiplex – Antislip.
Heeft u interesse in de mogelijkheden, wij sturen u graag een vrijblijvende prijsopgave of folder toe.________________________________________