Lichtgewicht podiumdeel Optimus 70 x 140 cm - 15 kg.

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 14x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Op aanvraag

Omschrijving

Podiumelement Optimus met een afmeting van 70 x 140 cm, 4 cm dik en weegt 15 kg. Dit ultralichte podiumelement heeft een vloerbelasting van 500 kg per element. De podiumvloer is een watervaste Hexa plaat met noppen, geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. De vloerplaat wordt in het midden ondersteunt door een aluminium versteviging.

Podiumelement Optimus is leverbaar met een hoogte van: 20 - 40 of 60 cm. De klappoten vallen in het element tijdens transport. Bij het uitklappen van de poten worden deze automatisch vergrendeld in de zijkant van het element.

 

De Optimus is leverbaar in de afmetingen: 140 x 70 cm – 140 x 35 cm met een  hoogte van: 20 – 40 of 60 cm.

Podiumdeel Optimus wordt aan elkaar gekoppeld doormiddel van conische strippen aan de zijkant van het podiumdeel, zo krijgt u een veilige opstelling en een stevig geheel. Er is ook een klem om podiumdelen te koppelen bij verschillende hoogten.

Voor de Optimus zijn er verschillende accessoires zoals: trappen - hekken transportkar - afrok materiaal.

Dit podiumdeel Optimus is uitermate geschikt voor: scholen kantoren – horeca - winkels display opstelling - beurzen. Podiumdeel is TUV gekeurd. 

De Optimus is niet het goedkoopste element, maar wel het meest handelbaar en voldoet hiermee aan de Arbo eisen voor tillen. 

PDF folder is beschikbaar.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.