Verlagingsveren Audi A4 (ook met GOCA leverbaar)

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 99x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

PROMAXX Verlagingsveren, reeds vele jaren staan deze veren bekend om hun kwaliteit op het gebied van verbeteren van wegligging en looks van uw auto. Vele sets zijn voorzien van de strenge TüV goedkeurings bewijs, tevens een groot assortiment aan verensets die zijn voorzien van GOCA attest voor de Belgsiche automobilist.

Bijvoorbeeld:

Set PROMAXX verlagingsveren voor de AUDI A4 SEDAN 1.8T/2.0T/1.9TDi van het type 8E van bouwjaar 11/2000-10/2007.

Deze set zal uw auto circa 30MM doen verlagen.

IMPROMAXX sinds vele jaren de leverancier van standaard en sportieve auto-onderdelen.


Ons assortiment is zeer breed, dus voor standaard vervangingsdelen en producten op het gebied van styling, tuning, race en rally bent u bij IMPROMAXX op het juiste adres.


Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in ondermeer sportuitlaten, waarbij we ondermeer de uitlaatmerken Simons, Eisenmann, FOX, Novus, Ulter, Supersprint, Asso, Remus en Powersprint in ons assortiment hebben.


Vele van deze uitlaten kunt u vinden in de sportuitlaatshop.nl of onze vele merk-specifieke shops zoals eisenmannshop.nl, simons-uitlaten.nl, novus-sportuitlaten.nl en bij het niet kunnen vinden van een sportuitlaat voor uw auto neem dan contact met ons op !


Op het gebied van wegligging en verdere producten om het onderstel van uw auto te optimaliseren heeft IMPROMAXX o.a. een shop met schroefsets (schroefsets.nl) en daar vindt u ook andere producten om uw auto te verlagen zoals verlagingsveren en oplossingen om uw auto met luchtvering te verlagen.


Voor producten op het gebied van tuning, race en rally heeft IMPROMAXX o.a. de racewareshop en ltec-shop.
Het assortiment omvat o.a. sportsturen, sportstoelen, racegordels ook producten voor onder de motorkap. Voor ieder is hier iets te vinden en we raden u aan om een blik te werpen in de racewareshop of ltec-shop.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.