MarktPlaza

2 stuks Sport-Schokdempers Achterzijde Mini (2002-2007)

365x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Merk: Mini
Type: One / Cooper / Cooper S / Cabrio
R50 / R52 / R53
Bouwjaar: 03.2002 - 2007
Opmerking: let op bouwjaar


U kunt in de schokbrekershop eenvoudig bestellen en veilig betalen met o.a. iDeal en PayPal.

IMPROMAXX sinds vele jaren de leverancier van standaard en sportieve auto-onderdelen.

Ons assortiment is zeer breed, dus voor standaard vervangingsdelen en producten op het gebied van styling, tuning, race en rally bent u bij IMPROMAXX op het juiste adres.

Door de jaren heen hebben we ons gespecialiseerd in ondermeer sportuitlaten, waarbij we ondermeer de uitlaatmerken Simons, Eisenmann, FOX, Novus, Ulter, Supersprint, Asso, Remus en Powersprint in ons assortiment hebben.

Vele van deze uitlaten kunt u vinden in de sportuitlaatshop.nl of onze vele merk-specifieke shops zoals eisenmannshop.nl, simons-uitlaten.nl, novus-sportuitlaten.nl en bij het niet kunnen vinden van een sportuitlaat voor uw auto neem dan contact met ons op !


Op het gebied van wegligging en verdere producten om het onderstel van uw auto te optimaliseren heeft IMPROMAXX o.a. een shop met schroefsets (schroefsets.nl) en daar vindt u ook andere producten om uw auto te verlagen zoals verlagingsveren en oplossingen om uw auto met luchtvering te verlagen.

Ook is er een specifieke shop van APEX verlagingsveren, het merk dat al vele jaren bekend is om zijn betaalbare en hoogstaande kwaliteits veren om uw auto naast een sportiever uiterlijk ook een betere wegligging te geven.


Voor producten op het gebied van tuning, race en rally heeft IMPROMAXX o.a. de racewareshop en ltec-shop.
Het assortiment omvat o.a. sportsturen, sportstoelen, racegordels ook producten voor onder de motorkap. Voor ieder is hier iets te vinden en we raden u aan om een blik te werpen in de racewareshop of ltec-shop.