MarktPlaza

VERLAAGD Unieke kans om een Hobbit House te bezitten !!! 185.000€->179.000€ Andalusië /Puente Genil

4306x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Als je een grote fan bent van de Hobbit-films en je wilt je eigen Hobbit-huis bezitten / of je wilt een verhuurmogelijkheid onder de zon maken met een spectaculair uitzicht op je royale perceel van 40387m2. Zult U genieten van dit huis en u boekt morgen uw vliegticket! Nu met de Corona crisis zal dit mss niet morgen zijn.Alleszins heeft de eigenaar een Uniek huis gemaakt en dit mist geen details. Als u binnenkomt vanaf de hoofdweg met een goede verharde weg naar uw eigendom. Heb je voldoende parkeergelegenheid tussen je olijfbomen. Buiten heb je een moestuin, zwembad, douche en ligbedden en een groot terras met een eettafel om vanaf je terras te genieten van het spectaculaire uitzicht op het platteland.
Als je het huis binnenkomt, krijg je echt een warm gevoel. Als je nu kookt, eet, ontspant op je grote bank, gaat douchen of slaapt. Je hebt in elke kamer de elementen van een hobbit-huis. Het enige verschil zoals in de films waar Gandalf niet eens rechtop kan staan, is dat de eigenaar daarover nagedacht  heeft en de houten plafonds hoog genoeg gemaakt heeft. Met natuurlijke elementen zoals rotsen en hout creëerde hij wat magie. De kleine details zoals antieke stekkers, oude houten elementen waar hij lichtpunten in verwerkt, een fontein in het zwembad, de randen van het terras, het mozaïek in de douche ... Dit huis is echt een buitenkans onder de zon in Zuid-Spanje met dichtbij de voorzieningen in Puente Genil. Zelfs een AVE-stop die u verbindt met alle grote steden in Spanje. Zodat u echt kunt genieten van alle geneugten die Inland Andalucia te bieden heeft.

1h20 minuten van de luchthaven ✈en 5min van het Centrum🌆 en hogesnelheidstrein🚆 
Meer informatie is beschikbaar.ℹ
Video is beschikbaar 📹

Tel.0034 608 99 20 92 📞

VIDEO is beschikbaar en meer informatie...

-->Niet gevonden wat u zocht<-- ?


Ik ben actief in heel Andalusië maar niet vlak aan de kustlijn, vanaf 20 minuten in het binnenland. Wat maakt het verschil ik kan al een dorpswoning 2,3slpk ,1bdk, patio of klein tuintje.... Aanbieden vanaf 20.000€, stuur me aub een bericht en update je met uw budget, regio en wat het huis allemaal moet hebben. Ik stuur je dan een uitgebreide email terug. Ik heb een groot portfolio met dorpswoningen, cortijo`s, chalets, villa’s, land...en scherpe prijzen. Elke woning heeft normaal een video en meer informatie die ik je kan toesturen.