3 Dorpswoningen voor 30.995€!!! Fuente Tojar/Andalusië

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 2833x bekeken
  • Datum geplaatst 1 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Niet van toepassing
Type prijs
N.O.T.K.

Omschrijving

Gelegen in een rustige straat in het populaire dorp Fuente Tojar, 3 woningen met veel potentieel. Alle huizen moeten worden verbeterd en opnieuw ingericht worden, maar ze kunnen een goed inkomen op lange termijn opleveren. Het eerste huis (het beste huis waar je eigenlijk in kunt zondere er iets aan te moeten doen voor de standaard luxe) biedt 2 ruime slaapkamers, een familiebadkamer, een woonkamer en een extra ruimte om een degelijke keuken toe te voegen. De tweede woning bestaat uit een keuken met openhaard, een klein toilet en 1 grote slaapkamer op de bovenverdieping die kan worden gesplitst om een zitkamer te maken. De derde kleinere woning heeft een kamer op de begane grond en een kamer op de eerste verdieping. De 3 panden samen worden aangeboden voor 30.995€.


55 minuten tot de luchthaven van Granada en centrum van Granada✈en op wandelafstand tot Centrum van het typisch wit dorpje Fuente Tojar 🌆
1h35 tot de luchthaven van Malaga ✈en tot het strand van Malaga of Salobreña/Granada
1h tot de meren van Iznajar , wat een goed alternatief is voor het strand.
Meer informatie is beschikbaar.ℹ
Video is beschikbaar 📹
Tel 0034 608 99 20 92 📞

1. 1ste idee, je woont in het beste huis van de 3 , het tweede huis verhuur je en het derde huis zet ik terug te koop zodanig je toch zeker 8000€ recupereert.

2. 2de idee , je woont in het beste huis van de 3 , het tweede huis verhuur je en het derde huis leg je neer en maak je tot tuin. Pand 1 en 3 zijn naast elkaar en geven zicht op het landschap.
3. 3de idee , je woont in het beste huis van de 3 , het tweede huis verhuur je en het derde huis leg je de boven verdieping neer en maak je tot dakterras wat dan een uitzicht geeft. 

4. Je woont in het beste huis van de 3 en verkoopt de andere 2 , je zou toch de helft kunnen recuperen...

Mss heeft u nog een idee , ik ken iemand die heel het dorp kent en die je kan bijstaan bij alle werken en aankoop materialen enzovoort.

 

Meer informatie -->0034 608 99 20 92 /Tel, sms , WhatsApp u wordt van A Tot Z geholpen in het Nederlands alsook heb ik een financiele collega uit Nederland die kan helpen bij alle documenten.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.