MarktPlaza

Velisena - Oorlog en bevrijding Velsen (75 jaar vrijheid)

18x bekeken
24 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden
Verzendkosten
€ 0,01

Omschrijving

Paperback, uitgave 2020, 118 blz. Boordevol zwart/wit foto's. Boek is in goede staat. Verzendkosten NL zijn bij de prijs inbegrepen. [D6]

Feiten en herinneringen van vele Velsenaren zijn opgetekend in 37 aangrijpende en soms schrijnende verhalen. Daarnaast zijn in deze velisena, van 120 pagina’s, veel foto’s en bijzondere afbeeldingen opgenomen. Een aantal pagina’s is gewijd aan de krantenartikelen die zijn gepubliceerd tussen mei en december 1945. Deze schetsen een beeld van Velsen na de bevrijding en hoe snel het dagelijkse leven terugkeerde in de straten, de scholen en bij de bewoners.

Verzending:
Verzending vindt plaats van dinsdag tot en met zaterdag.

Combinatievoordeel:
- Soms passen 2 ‘normale’ boeken of meerdere kleine boekjes in één envelop. U betaalt dan slechts 3,65/4,20 euro verzendkosten. Informeer even of dit in uw geval mogelijk is.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 6,35 euro bezorging thuis of 4,39 euro ophalen bij een DHL-ServicePoint bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 10 kg met een pakketafmeting van 80x50x35 cm.)

Verzendkosten/combinatievoordeel België:
- De verzendkosten voor een brievenbuspakje bedragen 9 euro. U betaalt dit tarief ook als meerdere boeken in één envelop passen.
- Passen de boeken niet meer in één envelop (pakketpost), dan zijn de verzendkosten 10 euro bezorging thuis of 9,50 euro ophalen bij een DPD-Pickup parcelshop bij u in de buurt. (Voor deze tarieven kunt u een pakket samenstellen van max. 1 kg met een pakketafmeting van 100x50x50 cm).

Kijk ook eens naar mijn andere advertenties

P.S. In het belang van beide partijen (koper/verkoper) worden al mijn boeken als brievenbuspakje met track & trace verzonden. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan aangaande het versturen als wel het ontvangen van de zending.